Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Összes cigány dohányzik? :D

Összes cigány dohányzik? :D

Figyelt kérdés
Én még nem láttam olyan cigányt aki nem dohányzott. Vagyis láttam, de a legtöbb dohányzik. Miért van ez?

2014. dec. 1. 23:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Mert naluk van a penzed amit befizetel ado formajaban es nem kell erte semmit tenniük ugyh nem becsülik meg
2014. dec. 1. 23:09
 2/16 anonim válasza:
98%
A csóró, primitív és buta emberek között több a dohányos.
2014. dec. 1. 23:13
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes, én cigány vagyok, mégsem dohányzom.
2014. dec. 2. 20:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Megírták az okát is. A mi pénzünkből teszik.
2014. dec. 2. 22:51
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Egyik legjobb barátom 1.-től fogva a legjobb barátom és cigány. Ő egy igazi cigánytelepi roma volt (8 testvérrel) sittes apával...5.-ben megmondta hogy ki akar törni...8. Év végèn azt vettem èszre hogy lehet hogy koszos volt, szakadt ruhàkba jàrt de 8 tantàrgyból 5- ös lett többi 4-es...bentlakàsos gimnàziumba ment (ahol felvételin ő érte el a legtöbb pontot), mára letette a cigit, van életcélja, ösztöndíjat kap és sorolhatnám. Vett magának rendes ruhákat, magyar barátnője van. ELTE Jogra vagy müszaki egyetemre akar tovább tanulni ott is építészmérnöknek...szemembe egy igazi ember és több is. Láttam felnőni. Voltam a telepen nála láttam milyen körülmenyek közt élt és ezek mellett megvalósítja az álmát
2014. dec. 3. 21:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem dohányzik az összes. Egyszer volt szerencsém egy hajléktalan(!) cigány bácsihoz, aki soha életében nem gyújtott még rá. Pedig azért a csövik 99%-a dohányzik. De volt olyan cigány tanárom is az egyetemen, aki nem dohányzott.

De amúgy tény, hogy minél szegényebb rétegekről van szó, annál magasabb a dohányosok aránya, és ez egyáltalán nem csak a cigányokra vonatkozik, sőt, ez attól teljesen független.

2014. dec. 6. 23:47
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
De ők miért nem kapnak tüdőrákot, mint az emberek?
2014. dec. 24. 18:53
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
természetesen mi is kapunk tüdőrákot, és ha az "emberek" olyanok mint te... akkor büszke vagyok rá, hogy én nem vagyok az...
2014. dec. 24. 20:24
 9/16 anonim ***** válasza:
11%
Ja mert a ciganyok nem emberek?!????? Szegyeld el magad hmmm..gazso
2014. dec. 26. 13:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

@13:38

Nem ízélem el kollektívan a cigányságot.

De azok akik ilyen vályog odúkba élnek, ami majd rájuk omlik, de azért a bazi nagy plazma tv fent van a falon, és az átlag iskolai végzettségük a 4 általános, valamint akik képtelenek a közterületen való nem ordítozva való beszédre, ők inkább emlékeztetnek engem valami elfajzott állatokra mit emberekre...

2015. febr. 8. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!