Ma kezdtem a leszokást, Valaki csatlakozik? Biztassuk egymást, menni fog ez ;) (30F)
Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 16:58
11/21 anonim válasza:
És ha Te gyújtasz rà? Kàvét nem kérek, tilos :-D
12/21 A kérdező kommentje:
Rád bízom a büntit! :D
2014. nov. 25. 17:26
13/21 anonim válasza:
Hmmm. Oké. Majd csak kitalàlok vmit :-D
14/21 DonDani válasza:
csatlakoznék :D tegnap délben kezdtem el.. lassan letelik 1 nap!
22F
15/21 Fulár válasza:
15 évig szívtam napi egy dobozzal.Ha fiatalabb koromban elmentünk szórakozni vagy beültük sörözni akkor másfél kettő is elment pár óra alatt.Aztán abbahagytam.Mindenféle segédeszköz nélkül.Több mint egy évig nem szívtam.Aztán újra.... :( Most a hetedik hónapja tolom.Bár megpróbálok 2-3 napig szívni egy dobozzal.Viszont most éppen harmadik napja,hogy nem gyújtottam rá.Direkt nem is vettem.Ne legyen még a közelemben sem.Holnap már megyek melózni,és ott mindenki szívja körülöttem.Úgy már kicsit nehezebb lesz :)Kitartás nektek!Meg tudjuk csinálni!!! UI:32 éves Férfi.
16/21 A kérdező kommentje:
Na, hogy bírjàtok sràcok!?
2014. dec. 3. 17:45
17/21 Fulár válasza:
Ötödik nap.Nem gyújtottam rá.Antiszociális vagyok és ölni tudnék.Szóval fa**a minden..... :)
18/21 anonim válasza:
csatlakoznék!!! félek a hétvégi buliktól, partydohányzást is el kell törölni? vagy az még megengedett?:(
19/21 Fulár válasza:
Minden nemű dohányzás sztornó.Csak így van értelme.Bár van egy olyan mondás,hogy:Ha egyszer rászoktál akkor már soha többé nem fogsz leszokni.Legfeljebb tünetmentes lehetsz.....
De nekem az is elég. :)
20/21 A kérdező kommentje:
Hát akkor fussunk neki a 12.-ik napnak :)
2014. dec. 6. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!