Titeket ez nem idegesít?
Egyre többször látom utcán,Kisiskolások, 12-13-14 Éveseket
hogy cigiznek...
köztük öcsém is :P Aki persze tagadja :D
Én egyszerűen ezen beszarok -.-
16 Vagyok,Fiú egyszer kipróbáltam,de én nem, meg nemis akarom :D:D
Úgyérzem hogy nem akarom magam tönkrevágni :)
De néha ez annyira felidegesít hogy kis sz*rosok és ezzel verik magukat meg úgy amúgyis... Nemtudnak mással kitűnni!
Ti hogy vagytok vele?
én annak örülök hogy mi felénk már a suliban égő cigizni:D
ugyanis kiközösítjük basztatjuk beszólunk annak aki cigizik a suliba... lehet nem a legjobb megoldás de max 2 gyerek cigizik több száz-ból
én se vok olyan túl idős, de engem az zavar h ien 11évesnél fiatalabbak szívják, de ez nagyon tud idegesíteni, velem is megtörtént, villamosmegállóban állok, pont elment előttem a vollamos, egy kis pórbafingó 6éves és a bátyja (kb16éves), meg bátja haverja
jönnek, a 6éves kér egy cigit, a nagy elkezdi, nincsen nálad? a kissrác a zsebéből 2csomaggal vesz elő, a nagy kikapja a kezéből, a kicsi a bátjának mondja: add vissza te köcsög f@szkalap,anyád hátán baszl@k szét, te fasz, szét fog törni a szál! meg hasonlókat mondott, nekem tátva maradt a szám! a végén a kicsi elvette a két dobozt, és rágyújtott, jött a villamos (2t szívott) és úgy ahogy az egész szálat eldobta!
jó, én hetent/havonta szívok 1-2 szálat,a haverokkal, de az utcán nem mászkálunk, szépen félrevonulunk egy játszóra, és az egyik sarkában, 1(van aki 2-3) szálat elszívunk, és megyünk, iszunk egy kávét/energiaitalt, aztán lógunk úgy kábé 4en (3lány, én fiú XD)
ez ált. hetente 1, max 2szer fordul elő
13/F
Nagy cucc Én 6 évesen szoktam rá.
De leszokni az ám a tuti.
A kis szarosok is rájönnek majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!