Fúúúú, dehogy nem, akkorának érzik magukat, kis szarosok! Csúnyán beszélnek, szemetelnek, kiabálnak, csuláznak, cigiznek.Ennyit tudnak a mai fiatalok! Éljen a liberális nevelés!
2010. jan. 28. 23:21
2/17 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek :)
Jó énis fiatal vagyok,csak valamiért én ilyen "selejt" lettem XD
2010. jan. 28. 23:22
3/17 anonim válasza:
Ők a selejtek, nem te. Bocsi, az öcséd miatt.:)
Nemrégen a buszmegállóban egy gyerek nem messze tőlem olyan káromkodás-folyamot levágott a haverjainak, hogy bizisten tátva maradt a szám. Nem volt több 6(!) évesnél.:S
2010. jan. 28. 23:27
4/17 A kérdező kommentje:
Hát igen... :S
Amúgy akár hiszitek,akár nem én úgy érzem hogy haverjaim engem ezért kitaszítanak :D
Pl. rajtamkívül szinte mindenki dohányzik osztályomban
2010. jan. 28. 23:32
5/17 anonim válasza:
Kevés az ilyen srác, mint te, de hidd el, az értelmesebbje ezért tisztelni fog és nem kiközösíteni, akik lepattintanak, mert nem szívod a rákrudacskákat nem kell, h számítsanak, ők úgyis előbb halnak meg, mint te (jó eséllyel) :)
Kis csírák, nem értem mit menőznek ezzel.. Büdös, sárga lesz a foguk, a tüdejük egy összeaszott szar, sportteljesítmény=0. Fene se érti
Üdv,
egy vén 22-es
2010. jan. 28. 23:39
6/17 anonim válasza:
Azt nem értem hogy az ilyenek miért nem veszik észre hogy nevetségesek? Mert egy cigiző kis kölyök az bizony nevetséges, legyen az 12 vagy 17, kész röhej.
2010. jan. 28. 23:54
7/17 anonim válasza:
Ez nálunk is így van :D hogy rajtam kívül mindenki cigizik az osztályba és engem nagyon zavar amikor úgy gyújtanak rá hogy én is ott vagyok de hát ez már legyen az én bajom persze :D őket hol érdekli ez ? XD
2010. jan. 29. 00:03
8/17 anonim válasza:
rajtam kívül mindenki cigizik a családban,még a 16 éves hugom is,ő már több mint egy éve.Gusztustalannak tartom,főleg ,hogy a lakásban dohányoznak és csöppet sem zavarja őket a bűz.Amit a dohányos tiniknél is jobban utálok az a részeg,saját hányásában fetrengő tini,sajnos ebből is egyre több van.
2010. jan. 29. 00:21
9/17 anonim válasza:
Persze, hogy idegesít. Még engem is mint dohányost.
Amúgy ez legalább a 26milliomodik ilyen témájú kérdés. Ez is idegesít.
2010. jan. 29. 12:54
10/17 anonim válasza:
lassan 17 éves vagyok, 3 éve dohányzom, ennek ellenére engem is rohattulfelb*sz amit művelnek .. :@ szerencsére az értelmesebb kategórába tartozom .. :D és egyszerűen csak beleestem abba hogy rászoktam, nem azért mert menő, mert kb 1 éve " nem bújkálok " vele :) .. nem értem hogy hogy van bennük ennyi bátorság.. undorító .. pofoznám fel az összeset.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!