Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rendszeresen dohányzók, ti...

Rendszeresen dohányzók, ti hányszor mostok hajat?

Figyelt kérdés
Mert már 1 cigit is megérezni a hajon. Akik meg bent cigiznek mondjuk a szobában képzelem milyen szagosak lehetnek. De ők minden nap hajat mosnak? Akkor is ha mondjuk seggig érő hajuk van? Vagy hogy szüntetik meg a szagokat?
2014. nov. 14. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
64%
A cigiszag egy idő után kijön a hajból.
2014. nov. 14. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Naponta az alap nálam, de ez persze nem mindig fér bele. Két naponta, három max. Nem cigizek sokat 5-6 max 7 szálat naponta, itthon pláne nem cigizek, ha nagyon ritkán igen, akkor kitárom a szobám ablakát és a párkányra kikönyökölve kifelé füstölök. És még így is, ha ritkán megteszem másnap reggelre keserű cigiszagú lesz a szobám hiába fújom kifelé a füstöt meg tartom kifelé a cigimet. Azt meg nem szeretem :-/

De így is van elég szemét, amit az ember haja beszív. Lakok itt Újpesten, járok a Corvinusra, ami meg ugye belváros, ha elmegyünk valahova szórakozni, vásárolni vagy vmi az sem a XII. kerület vmelyik erdeje lesz a legtöbbször. :-D

Füstölnek itt eleget az autók, a buszok, az emberek, akik rajtam kívül cigiznek, na ők is ugyanabba a levegőbe fújják bele a füstöt, ahol én járok...

Ez szépen mind megmarad a városi atmoszférában ráül a bőrödre, a ruhádra és a hajadba. Fúj! :-D Jobb azt szépen naponta megmosni :-)

(Az hogy én is szívom csak hab a tortán, amúgy se hátrafelé fújom a füstöt, hogy a hajamba menjen. Alap, hogy szélnek háttal cigizünk, mert könnyebb meggyújtani, plusz visszafújja a füstöt, ruhádba, hajadba, szemedbe, ami elég szar. Ha szerencséd van hamut is fúj rád vissza :-D )

2014. nov. 14. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!