Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mitől van az, hogyha rágyújtok...

Mitől van az, hogyha rágyújtok, akkor rendszeresen leizzad a bal kezem?

Figyelt kérdés
Kb. 25 éve dohányzok, nyár óta elkezdtem fokozatosan lecsökkenteni, természetesen a leszokás a fő cél. Már napi kb. 5 dbnál tartok, korábban egyébként napi 30-40 dbokat szívtam sajnos el. Szóval amióta az 5 dbokat szívom, azóta van ez velem, hogy hidegben is leizzad a bal kezem, de csak a bal. Ez mitől lehet? Cigizés után megnéztem több alkalommal is a vérnyomásomat és pulzusomat is, de teljesen normális. Arra gondoltam első körben, hogy a szívem nem bírja már ezt az 5 dbot se. Szerintetek mi lehet ez?

2014. nov. 4. 18:33
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
A kezem leizzadását úgy kell érteni, hogy csontra izzad, tehát nem csak éppen hogy csak.
2014. nov. 4. 18:35
 2/19 A kérdező kommentje:
Jó, tudom lehet, hogy hülye kérdés, de létezik, hogy ezt a cigi csinálja? Azaz ilyen kevés is?
2014. nov. 4. 23:17
 3/19 anonim ***** válasza:

mitől lesz jobb, ha eléred a napi 1 szálat, amit rendszer szerűen elszívsz minden áldott nap, és arról mondasz le, mintha most hagynád abba a napi 5 száladról, vagy a 30-40-ről tetted volna?

a függőség az függőség ezzel a csökkentgetéssel csak ámítod magad...

próbáld ki, olvasd el Allan Carr - rövid úton leszokni a dohányzásról című könyvét... nekem segített letettem már 2 éve, pedig nekem is megvolt a 2 doboz naponta....

2014. nov. 5. 04:36
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy a kérdésemre válaszoltál. Elolvastam, és képzeld első lépésként a 30-40 dbokról úgy hagytam abba, a könyvre hallgattam meg a sok okos tojásra én hülye.

Aztán elárulom, az lett az eredménye, hogy kórházban kötöttem ki és infúziós kezelést kellett adniuk, mert olyan durván felborított ez a húzás/döntés mindent. Ámítom magam? Érdekes a dokik akik kezeltek pont nem ezt mondták. Sőt! De mindegy, majd megkérdezem a dokit, hogy mitől lehet az, amit írtam, mert látom itt arra választ nem várhatok!

2014. nov. 5. 11:24
 5/19 anonim ***** válasza:
mese habbal...
2014. nov. 6. 03:08
 6/19 A kérdező kommentje:
Menj te a jó büdös francba!!! Fenének jöttél ide, ha a kérdésre nem tudsz reagálni??? / Ne válaszolj, nem vagyok rá kíváncsi!!!
2014. nov. 6. 11:07
 7/19 anonim ***** válasza:

infúziós kezelést kellett adniuk? tudod te, mi az az infúziós kezelés???

folyadék pótlás... feltételezem rosszl lettél a nikotin hiánytól, mint minenki más... csak te bementél vele a korházba... és akivel nem tudnak mit csinálni az orvosok, de kell a kis lelkének, hogy csináljanak vele valamit... nah ők kapnak "infúziós kezelést"

Ha bajod van menj orvoshoz... ne itt anyázd azt, aki megpróbál segíteni... de ne lepődj meg, ha majd erre is "infúziós kezelést" kapsz...

2014. nov. 6. 17:49
 8/19 A kérdező kommentje:

Te mekkora egy tudatlan gyökér vagy!

Infúziós kezelést nem csak akkor adnak, és csak olyanoknak akiknek folyadék hiányuk van. Az agyi vérkeringésem borult többek között fel, és arra kaptam gyóhyszeres kezelést infúzión keresztül. És tévedésben van, nem én óhajtottam kórházba menni, hanem ha nem kapom meg a kúrát akár stroke is kialakulhatott volna. De bizonyára hazudok, és az ember csak direkt kitalál ilyeneket. Mellesleg bocs, de itt te még egyenlőre a kérdésemre nem nyújtottál segítségül semmilyen választ se, úgyhogy felesleges fényezed magad.

2014. nov. 6. 21:54
 9/19 A kérdező kommentje:
És mielőtt kitalálnád, hogy nem az okozta, hogy egybe megpróbáltam letenni, nagyon tévedsz. Pontosan az okozta. Sőt sok minden mást okozhat, ahogy nyilván a függőség is, csak ezt a dohány ellenes rasszisták és a nagy okosok marhára nem tudják.
2014. nov. 6. 21:58
 10/19 A kérdező kommentje:
Látom te szeretsz hinni a mesékben csak igazán. Mert marhára elhiszed, hogy az elvonási tünetek, a függőségtől való megszabadulások senkinél sem járnak semmilyen következményekkel sem!!! De ezt egy leszoktató program nem fogja nagy dobra verni, ahogy az általad említett könyv írója se tett így. Kül ki merne belevágni!!!
2014. nov. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!