Mitől van az, hogyha rágyújtok, akkor rendszeresen leizzad a bal kezem?
te meséled be magadnak, hogy méregmegvonástól borult az agyi vérkeringésed, és én vagyok a tudatlan gyökér...
Amúgy meg ne is várj itt semmilyen választ olyan tünetre, ami 7milliárd emberből csak nálad jelentkezik... + miután megmutattad milyen szép fogalmazóképességet örököltél a szüleidtől, ne is várj más választ, mint kötözködést...
Te, figyelj már ide, kopjál már le rólam!!! Te jöttél ide kötekedni, és eleve te kezdted el a kötekedést, normális válasz adás helyett!!! Nincs jobb dolgod???
Leírtam több ízben is, hogy nem leszoktatással kapcsolatos tanácsadást kértem, ha nem tudsz off mentesen itt meglenni, akkor nem kell itt lenni. Ennyi.
a cigi nem oldja a stresszt, pusztán a nikotin hiány okozta feszültséget enyhíti. Pont.
ezeknek a tüneteknek az enyhítésére már kitaláltak 1000 féle megoldádt, amik a leszokásnál pont ezeket a tüneteket enyhíti... csak párat említsek: tapasz, nikotinos rágó, ecigi...
ha sztrók veszély állna fent nálad, nincs az az éppeszû orvos, aki arra kérne, hogy szívj olyan füstöt, aminek közel 300 olyan vegyülete van, melyek érelmeszesedést, érszûkületet, magas vérnyomást stb stb okoznak..
Sajnálom, de még mindig ragaszkodsz a hülyeségedhez... csak nem veszed észre, hogy ki akar neked jót... a hentes, akit orvosnak hiszel, ezek szerint nem...
de tégy belátásod szerint, cigizz csak, ha azt hiszed majd amiatt nem kapsz sztroke ot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!