Somogyi Junior kérdése:
Bölcsességfogamnál az ínyt felvágták. Mikor lehet ilyenkor dohányozni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 10:27
1/10 anonim válasza:
Fog húzásnál is azt mondják a nyílt sebre vigyázni kell.Igy szerintem ne gyújts rá de viszont kis korty pálinka össze húza azzal ha megöblögeted előbb gyógyul meg.
2/10 csabika1971 válasza:
Dohányozhatsz, csak arra figyelj, hogy ne szívj rá a sebre hideg vagy túl párás levegőt.
5/10 Icsiro válasza:
ITT A KIVÁLÓ ALKALOM, HOGY ABBAHAGYD A DOHÁNYZÁST!
6/10 anonim válasza:
Bagózz ha akarsz nyugodtan,én egyből rágyujtottam foghózás után,sőt alkoholt is ihatsz! Viszont a tejtermékeket kerüld!
Tudod mit?! Menj kocsmába a stressz levezetése érdekébe! 2 fél fehér pálesz meg 3 sör...utána ugy se vágysz egy pohár tejre! :D
8/10 anonim válasza:
Várnék vele min. 2 napot. Ha nem szedsz rá cataflamot és már nem fáj. Én legalábbis így tettem, mondjuk nem is égtem a vágytól, hogy rágyújtsak.
9/10 Szakály Balázs válasza:
Itt a lehetőség leszokni...
10/10 anonim válasza:
Pontosan 6 perc és 47 mp múlva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!