Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Te jól jártál a dohányozni...

Te jól jártál a dohányozni tilos szabállyal vagy nem?

Figyelt kérdés
Tehát jó volt hogy régen kitoltották törvényileg a cigiseket discoból, étteremből, buszból stb-ből??

2014. okt. 18. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem volt jó. Igaz, nem dohányzom. De régen volt külön dohányzó és nem dohányzó helyiség az éttermekben, vonatokon.

Buszokon eddig sem lehetett dohányozni.

Oda mentél, amelyik megfelelt neked.

2014. okt. 18. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem nagyon jó hogy kitiltották őket ezekről a helyekről! Nagyon jó ötlet és tényleg okos döntés volt!

Nem anti-dohányosként mondom ezt!

Kocadohányosnak mondanám magam.. :)

2014. okt. 18. 16:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen olyan fura volt amikor kijött a szabály nem tudtam akkor mi fog majd ebből kisülni...
2014. okt. 18. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
szerintem nagyon jó ötlet volt. végre nem fulladok meg a füsttől és nem kell büdös ruhával meg hajjal hazamennem egy szimpla kávézás vagy egy sör után. nemdohányzóként én nagyon érzem magamon azt a szagot, amit a dohányosok már annyira megszoktak, hogy fel se tűnik nekik.
2014. okt. 18. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Hogy az egész hely ne lehessen dohányzó, azzal egyetértek.

Vonaton minek kellett megszüntetni a dohányzókocsit, nem értem.

Vasútállomáson, aluljáróban, stb. betiltani a cigizést pedig a hülyeség teteje volt. Most nem a peronon vagy az aluljáróban cigiznek, hanem az állomás bejárata, vagy az aluljáró lépcsője előtt. Nem ugyanúgy száll a füst az állomás bejárata előtt három méterrel, mint a peronon? :-D

A leszokást meg nem hiszem, hogy segítette volna. Én akkortájt kezdtem pedzegetni a leszokás gondolatát, örültem is a tiltásnak, mondom majd nem fogok kimászkálni a hidegbe, szépen leszokok inkább. De hát minden barátnőm kiment rágyújtani mínusz tíz fokban is. Kimentem inkább én is velük :-D

Megértem, hogy aki nem dohányzik azt zavarja a füst, ezért kéne egy dohányzó meg egy nemdohányzó rész minden ZÁRT TÉRBE. Nyílt terepen meg szívja mindenki ott, ahol jólesik neki. Néhány vasúti megállóban például nevetséges, hogy van egy peron össz-vissz, ha a peronon rágyújtasz szabálysértés, ha lemész a peronról és mész öt métert a gazban, akkor már cigizhetsz. Miközben a füstöt ugyanúgy visszavágja a szél ha arról fúj.

2014. okt. 18. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!