Nitroglicerin tartalmú kúp alkalmazása esetén tilos a dohányzás?
Barátnőm proctológián kapott receptet és mikor kiváltotta a gyógyszert, kezében volt a doboz cigi és szólt neki a patikus hölgy, hogy a kúp mellett nem szabad dohányozni, de hogy miért, azt nem mondta el, csak hogy "mert nitroglicerin van a kúpban" :D mintha ez számunkra egyértelmű lett volna... a kérdésem az lenne, hogy ezt mennyire kell komolyan venni, és milyen következményei lehetnek annak, ha nem tartja be? (nem arról van szó, hogy nem bír ki egy hetet dohányzás nélkül, de 2 hónapig használnia kell és azért ez elég sok idő egy dohányos számára...)
valakinek van valami tapasztalata?
Második vagyok, nekem is volt végbélrepedésem és ezt a kúpot kaptam rá. Akkor még nem voltam olyan erős dohányos, mint most, de azért többször rágyújtottam, nem volt belőle gond, bár nekem az orvos nem is mondta, hogy nem lehet. Persze azért nem feltétlenül ajánlom..
Itt a hatóanyag ismertetője (csak kenőcs formában):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!