Az későbbiekben jelenthet problémát hogy edzések előtt elszívok egy szál cigit?
Figyelt kérdés
Vízilabdázok. 17/L2014. nov. 12. 17:19
1/8 anonim válasza:
Igen, ezért edzés előtt ne gyújts rá.
2/8 anonim válasza:
Igen,a nikotin méreg,bejut a véráramba és lassítja a gondolkodást,szerintem szokj le mindenképp a cigiről,ha szép eredményeket akarsz elérni a vizilabdából,és szokj rá valami egézségesebbre,pl egyél edzés előtt egy almát vagy olyan gyümölcsöt amit szeretsz..... :)
4/8 anonim válasza:
Hát ha komolyan gondolod igen. Ha nem akkor meg kit érdekel?
5/8 anonim válasza:
Második válaszoló... Gratulálok hogy ilyeneket írsz egy 17 éves lánynak! A nikotin lassítja a gondolkodást, hát persze. Agysebész lehetsz te is, ne találj már ki dolgokat, és nézz utánna valaminek ha írsz róla.
Kérdező--> Probléma lehet mert a nikotin a tüdőfunkciókat csökkenti! Ha szeretnél rágyújtani és nem akarod elhagyni akkor edzés előtt kb fél órával legyen az utolsó, ugyanis a tüdőfunkciók a cigaretta elszívása után kb 20 perccel javulnak! ( minimálisan)
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok, elírtam nem a nikotin csökkenti a tüdőfunkciókat hanem a többi káros anyag, pl a papír égése során keletkező kátrány! Bocsánat az elírásért de ez a "nikotin lassítja a gondolkodást" felidegesített.
7/8 anonim válasza:
Figyelj csak, ezt egy szakember megmondta......
8/8 anonim válasza:
Remélem el is hitted neki, meg biztosan alá is támasztotta... Szak?
Profi kőműves volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!