Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti szoktatok egymás után két...

Ti szoktatok egymás után két szál cigit szívni?

Figyelt kérdés

Mikor? Milyen esetben?A második is ugyanolyan jól esik még, mint az első?

(Itt most nem arra gondolok, hogy rövid időn belül rágyújtasz még egyszer. Hanem konkrétan arra, amit néha látok, hogy eldobja a csikket és szó szerint abban a pillanatban veszi a szájába a következő szálat, szal eltelik kb 10 másodperc max a kettő között :-D )

Kort és nemet légyszi!

2014. nov. 7. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha "sokáig" nem tudok rágyújtani (dupla órám van, vagy régebben melóhelyen) akkor utána előfordul, hogy kettőt nyomok el egymás után. Mikor reggel full kómásan felkelek, akkor is van, hogy amíg beüt az energiaital elmegy két cigi. Mind a két esetben ugyanolyan jól esik a második mint az első. De egyéb helyzetekben nem szívok egymás után kettőt, mert túlzottan kiszárítja a torkomat, a számat, nem jó.

(Persze amikor piálunk akkor meg elmegy két-három doboz egy éjszaka láncban, és ugyanolyan jól esik a 24-edik szál, mint a 32-edik. :D )

F/24

2014. nov. 7. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Igy nem szoktam.Legfeljebb 15 vagy 20 perc után,amikor órákig nem cigiztem.
2014. nov. 7. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amikor eljutottam erre a pontra, 2 nap múlva örökre abbahagytam a cigit... FF/ akkor 35, ma sokkal több.
2014. nov. 7. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Melóban csináltam ezt főleg műszakkezdés előtt és kajaszünet végén.Jobban nem esett a második,de "koppra voltam lőve".Pár éve leszoktam,már elég jól kapok levegőt.:)

31/F

2014. nov. 7. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha sokáig nem lehetett utána előreláthatólag szívni akkor. Meg mikor unalmas és laza volt a munka akkor csikkről gyújtottam a másikat, 10 perc üldögélés kb és ment a harmadik. 0.7mg-os

21f

2014. nov. 8. 13:16
 6/6 anonim válasza:
56%

Bulikon igen, habár 11 évesen lezúztam 10 szálat egymás után s még emlékszek, h jó volt. De bulikon nekem egy doboz 1-2 órát tart :D

F/15

2014. nov. 11. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!