Cigi Töltése? Milyen hüvely, dohány, töltőt ajánlanátok?
Mi is vettünk már, és nem tudtam milyet kéne, de a boltban készségesen segítettek.
A töltőből nem a legolcsóbbat és nem is a legdrágábbat vettük.
Talán 1100 Ft körül volt, fehér-piros színű, Primus márka.
Dohányt szofisat szoktunk vagy ami neked tetszik. Igazából mindegy, de ott segítenek, attól függően hogy erősebbet vagy gyengét kérsz. :)
A nagy zacskós dohány 2900 Ft körül van de elég sok van benne.
Tölteni mindenképp jobban jössz ki az összegből, mint a készet megvenni.
Bocsi hogy ilyen sok kommentben írtam le xd :)
Bármelyik dohányboltban lehet ilyeneket kapni, és ha bemész, megkérdezed ezeket, hogy tölteni szeretnél, kellene töltő, dohány, hüvely, akkor segíteni fognak és megmutatnak mindent, hogy milyenek vannak :)
Menj be nyugodtan és kérdezz rá :)
Gondolom elmúltál 18 :D
És a töltő sem drága, 1100-1400 között van a középkategória. ezektől pár százzal olcsóbb a legolcsóbb fajta, de érdemesebb ezt a Primus-osat megpróbálni, ezek jók, drágább nem kell. :)
A hüvely pár száz forint, 200 db-os.
Mondom menj be és segítenek !!! :)
Nekem LD töltőm van, normális cigit tudok vele készíteni. Volt egy Columbus is, sokan ajánlották, de nekem pl. nem vált be.
A 80g-os Golden Gate dohány tökjó henger dobozban van, azóta abban tárolom a dohányt. Kék Viceroyt szoktam venni és ugyanolyan hüvelyt (200db 370 ft, de van ennél olcsóbb is, ami szintén jó)
Sok cigarettatárca van, 1000-1500 ft körül van és teljesen jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!