Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás közben izzadás?

Dohányzás közben izzadás?

Figyelt kérdés

Idestova 10éve dohányzom, tehát nem most kezdtem, de mostanában(2napja), ha rágyújtok, a kezem(tenyerem), és a talpam igen erősen elkezd izzadni. Ez mitől lehet?

Köszönöm a válaszokat

27/F

2014. okt. 23. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerinted mitől? A tegnapi bablevestől? A hidegfronttól?

Egyik sem nyert. A cigarettától van. És hogy ez csak a folyamatos terhelésre adott újabb válasz, vagy valamilyen visszafordíthatatlan elváltozás jele, ezt csak orvos fogja tudni megmondani neked.

Távol álljon tőlem, hogy ijesztgesselek, de amíg dohányoztam, nekem is minden bajom volt: volt hogy olyan erősen fájt a jobb oldalon a mellkasom, hogy azt hittem tüdőrákot kaptam, volt hogy hörgött a tüdőm fekvés közben, a látásom egyre csak romlott, és még sorolhatnám.

Egyikkel sem foglalkoztam, mert a statisztika ugye mindig csak másra vonatkozik, és én különben is sérthetetlen vagyok.

De gyűltek, csak gyűltek a tünetek, kíméletlenül.

Ezen csak a leszokás segít. Igen, nehéz, de MESSZE NEM ANNYIRA, mint ahogy mindenhol rémisztgetnek vele. Csak annyit kell látnod, hogy ez az egyetlen megoldás, feltéve ha élni szeretnél. Ismerd meg az ellenfeled, és lépj. Megéri!

2014. okt. 27. 00:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, lépek. Most szerdán lesz szájsebészeti műtétem, 4 bölcsességfogamat fogják kioperálni, és olvasgattam, mindenhol azt írják hogy a műtét után minimum 2 hétig nem szabad dohányozni, a száj higiéniájának a megőrzése, és a seb mielőbbi gyógyulása érdekében. Ez egy remek alkalom lesz a kezdésre.
2014. okt. 27. 12:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Jav. holnap lesz a műtét 3-kor, mind a 4-et kiszedik. Kellemes éjszaka elé nézek.
2014. okt. 27. 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:
holnap lesz egy hete, hogy nem gyújtottam rá!:) hátha valaki nézi.:) Ami érdekes, hogy az izzadás megszűnt, és gombócot sem érzek már a torkomban, pedig még csak egy hete tettem le. A légzésem is sokkal-sokkal jobb. Egyenlőre ennyi:)
2014. nov. 3. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor remelem nem kerdes szamodra se hogy ujra ra e gyujts ;)
2014. nov. 4. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy vagy most, kerdezo?
szept. 6. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!