Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ciki a Cigi (14 évesen )?

Ciki a Cigi (14 évesen )?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 19:15
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
67%
nekem 14 évesen menő volt, és most 5 év után orulok h eldobtam a francba....
2010. jan. 25. 01:06
 22/60 anonim válasza:
100%
szerintem egyáltalán nem menő 14 évesen dohányozni, hiszen ennyi idősen még nem tudod felmérni az esetleges függőség következményeit. állj le vele, és majd 17-20 évesen gondolkozz el újra ezen: miért jó rágyújtani? ha úgy döntesz, megéri, majd akkor dohányozz.
2010. jan. 26. 07:44
 23/60 anonim ***** válasza:
61%

Hol vannak a dohányosok? Én speciel a körömben alig ismerek nemdohányzókat, és pasiból sem volt még olyan, aki nem cigizett. Sajnos én is 14 évesen kezdtem, és kb. 10 éve dohányzok, egyre jobban utálom, de hosszú időre még nem sikerült letennem...azért nem mert igazából imádom, csak tudom, hogy káros. Én nem azért kezdtem el, mert menő, sőt bujkálás volt, és aki már évek óta szívja, annak aztán tényleg semmi köze a menőzéshez. Ezt olyanok mondják, akik nem gyújtottak rá, vagy ha igen akkor tényleg menőzésből. Ez kb. olyan, mint amikor azt mondják, hogy a drog rossz (mert csak szórólapokból ismerik) Persze, persze, nagyon rosszak. Az eufória marha szar érzés tud lenni

Egyszóval inkább ne próbáld ki, de ha ki is próbálod van esély rá, hogy az első letüdőzés után megundorodsz tőle.

2010. jan. 26. 08:34
 24/60 anonim ***** válasza:
85%

"de hosszú időre még nem sikerült letennem...azért nem mert igazából imádom"

- Ha annyira imádod, miért akartad letenni? Ja, tudom. Ezzel szoktak a dohányosok magyarázkodni; először le akarnak szokni, aztán amikor nem sikerül, kitalálják, hogya valójában szeretik, és nem is akarnak leszokni róla. Tapasztaltam már...

"Én nem azért kezdtem el, mert menő, sőt bujkálás volt,"

- Éppen a bújkálás az egyik, ami menő lehet benne. Hogy tiltott gyümölcs, vagy mi a franc.

"és aki már évek óta szívja, annak aztán tényleg semmi köze a menőzéshez"

- Annak nem, csak annak, hogy elkezdte. Ugyan mi másért kezdenene el egy gyerek dohányozni, mint egy látott mintáért? Aztán évekkel később legtöbbször átkozzák magukat, hogy akkor bedöltek ennek.

"Ez kb. olyan, mint amikor azt mondják, hogy a drog rossz (mert csak szórólapokból ismerik) Persze, persze, nagyon rosszak. Az eufória marha szar érzés tud lenni"

- Az nem, de azon kívül minden más, ami vele jár. Ajánlom neked a Rekviem egy álomért c. filmet, ami elég jól összefoglalja ezeket a dolgokat. Tudod, ezek a dolgok is a drogozáshoz tartoznak, nem csak az eufória, csak nem mindig tudnak az emberek az orruknál tovább látni.

2010. jan. 26. 08:44
 25/60 anonim ***** válasza:
89%
A cigi nem ciki. Sose volt az és nem is lesz. Csak káros, és ha évekig szívod halálos is lehet...
2010. jan. 26. 12:24
 26/60 anonim ***** válasza:
68%
14 évesen nem csak hogy ciki, meghát mind1 hogy milyen korú, de ez egy szánalmas divattá vált a tinik között.
2010. jan. 26. 14:25
 27/60 anonim válasza:
71%
A csovesek koreben meno.A normalisokeban szanalmas.Nem ajanlom.Inkabb akkor osszel morzoly falevelt,tedd papirba es azt szivd.Az legalabb nem rakosit :)
2010. jan. 26. 19:02
 28/60 anonim ***** válasza:
71%
Ciki, büdös, és undorító. Minden korosztály számára.
2010. jan. 26. 19:26
 29/60 anonim válasza:
100%

Bizonyos körökben nem, de ha megnézed mennyire ártalmas még egy 14 éves fejlődő szervezetnek, akkor igen ciki.

Ha már most rászoksz, akkor később még kialakulhat nálad 20-24 évesen tüdőrák is.

2010. jan. 26. 21:18
 30/60 anonim ***** válasza:
71%
Egyáltalán nem ciki, csak 30évvel rövidebb az életed...-.-'
2010. jan. 27. 10:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!