Mi a jó a cigarettázásban? Direkt tesznek bele olyan anyagokat, hogy az ember rászokjon, átverik az embereket, röhögnek a dohánygyárak igazgatói a bagósokon. Őket ez nem zavarja?
Nyolcba nem nagyon volt dolgom az utóbbi időben, mondjuk nem is bánom :-D Csepel azért rohadt nagy, most Csepel-Kertvárost ne akarjuk már összehasonlítani a Karácsony Sándor utcával és egyéb csodákkal... Kőbánya tényleg nem jó hírű környék, bár mondjuk négy évig szálltam át a Határ úton, aminek ugye szintén rossz a híre (IX.-X.-XIX. határa), utána meg az 50-es villamossal átutaztam a tízen végig, ami ugye Kispest, de azt is sokan szidják. Napi szinten csináltam. Aztán gólyabál és a többi, jöttem haza éjszakai busszal is (950), 14-15 éves lányként nem lett semmi bajom. Hülyeség az egész.
Bár azt még mindig nem értem, hogy Újpesttel mi a bajod?! :-D Ez egy kellemes lakótelep. Oké, nem ismerek itt mindenkit, de 36 ezer embert csak nem ismerhetek :-D De ne valami szörnyű gettót képzelj ide, sok a zöld terület, relatíve nyugi van, emberek sétálgatnak vagy ülnek a padokon a fák alatt, fiatalok, idősek, kisgyerekesek, mindenfélék :-)
Azt viszont végképp nem értem, miért szégyenled magad? Miért szégyenled magad a sok "fRusztrált csóró köcsög" miatt? (Bocs, hogy kijött belőlem a grammar-nazi, de bántotta a szemem az az L betű (-: ) Inkább örülj, hogy nem tartozol közéjük! ;-) Amúgy nem a világ legnagyobb tragédiája, hogy panelba születtél. Születhettél volna Szomáliába is, már nem azért és akkor könyörögnél azért a zuglói panelért :-) Meg ha ennyire szégyenled magad (amit nem értek), akkor vedd fel a nyúlcipőt! :-) Téged ki akadályoz meg abban, hogy csinálj egy jó érettségit, aztán járj egyetemre és utána menj, amerre látsz? Engem senki sem akadályozott :-) Sőt, ha azt vesszük, hogy ebből a lépcsőházból ismerek még egy Sotés lányt, meg egy BME-s fiút, akkor nem hiszem, hogy a tízemeletes valami legyőzhetetlen akadályt jelent az emberi szellem kibontakozásában :-D
A dohányzásnak meg semmi köze ahhoz, hogy milyen házban laksz vagy mi a végzettséged. Az egy ostoba hülye szokás, hülye mindenki, aki csinálja, velem együtt. Az egyetemen is vagyunk elegen hülyék, akik dohányzunk sajnos.
Gondolod, hogy nem akarok nagylányosat játszani és nem szokok rá 15-16 évesen, ha nem Újpesten lakok egy tízemeletesben, hanem Dunakeszin egy családi házban? Ugyanazok a barátnők nem vittek volna bele ugyanúgy, ha reggelente nem lifttel megyek el itthonról, hanem bezárom a kertkaput? :-)
Ne viccelj! ;-)
"olyan 5-6-7 szálat naponta."
Neked mennyi a sok?
Orankent 2 karton? ...
"Neked mennyi a sok?
Orankent 2 karton? ..."
Nem és azt hiszem rohadtul nem érdemeltem meg a gúnyolódást.
Sok? Nem tudom, másfél doboz naponta vagy annál több szerintem azért már sok.
Egy átlag dohányos elszív azért egy nap egy doboz cigit. Én meg még felet se.
Sőt, ha itthon vagyok, egész nap nem megyek sehova, akkor napi 1-2 szálat vagy rá se gyújtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!