Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fiatal (14-20 éves), cigiző...

Fiatal (14-20 éves), cigiző csajok! Milyen cigit szívtok?

Figyelt kérdés

Mennyit szívtok el naponta? Tudják a szüleitek? Hogy szoktatok rá?

Írjátok le a korotokat is.

2014. okt. 16. 17:09
 1/4 anonim válasza:
Epres Lifa. Meg néha pattintóst. (pl Marlboro, Westduo)
2014. okt. 16. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kék multit. Olyan napi 5-6-7 szálat. Inkább azt mondom, hogy egy doboz három napig tart átlagban.

Inkább lebontva napi szinten:

reggel az egyetemre beérésig egy mindenképp. Otthonról a metró egy tíz perc gyalog vagy öt perc séta+öt perc villamos (attól függ mennyire van hideg, esik-e?). Aztán a metrótól az egyetem tíz perc séta vagy átszállás és három perc séta (eső+hideg kérdése megint). Ez alatt megejtek egy cigit vagy kettőt, ami biztos, hogy úgy nem megyek be az egyetemre, hogy nem cigiztem :-D Esetleg havonta párszor anyuék tudják nélkülözni a kocsit, akkor kocsival megyek egyetemre, aztán a parkolóban cigizek egyet.

Egyetemen nem nagyon szoktam, max egyet órák közben, de inkább tanulok vagy ilyesmi :-)

Hazafelé ugyanígy metró előtt/után, vagy ha kocsival megyek, akkor indulás előtt egyet.

Otthon nemigen cigizek már. Leszigetelték a házat, úgyhogy nem tudok kimenni a tetőre, a kilencedikről meg nincs kedvem lemenni :-D Az ablakba néha kiállok cigizni egy esti utolsót, de nem túl gyakran (bár azért a párkányon a hamutartóban van mindig egy-két csikk :-D ) De hiába nyitom ki akármennyire az ablakot, a szél mindenképp visz vissza vmennyi füstöt, aztán reggel cigiszagra kelni meg nem jó :-S Meg anyaék se szeretik, hogy cigizek, hiába tudják, meg én se szeretek anyáék előtt cigizni. (Bár párszor már megesett, nyaralás pl.)

Aztán ha buli van, akkor cigi van, akkor sokat szívok, akkor nem érdekel se a tárcám, se a tüdőm. :-D Meg osztogatok is minden partydohányos barátnőnek, havernak, ismeretlennek :-D

A másik kivétel, ha lyukam van egyetemen (ebben a félévben pl minden szerdán három óra semmittevés), akkor barátnőimmel vagyok, aztán ha ők rágyújtanak, akk én is :-D

Amikor még cigizek fixen az a várakozás. UTÁLOK várni, valakire, valamire, bármire, bárkire. Ez az egyetlen egy szitu, amikor el tudok szívni egymás után két szál cigit, hogy szó szerint rálépek az egyikre és veszem a számba a másikat :-D

Vizsgaidőszak szintén megdobja a fogyasztást, olyankor bebizonyítom, hogy az ember képes kizárólag cigin, kávén és csokin élni. Hízok két kilót és öregszik két évet a tüdőm :-D

Vizsga, ZH előtt és után egy-egy szál cigi, hogy túléljem és hogy örülök, hogy túléltem :-D

De hogy ne csak azt mondjam el, mikor szívok többet, ha egész nap itthon ülök, akkor egy-két szálat szívok el, néha annyit se. Reggel elmegyek valahova, közben elszívok egyet, aztán később a napban általában én viszem le a kutyát vagy esetleg este kiállok az ablakba egyet cigizni.

Hogy szoktam rá? Egyszerűen. Szokásos. Gimiben ment a nagylányosdi, meg a cigizgetés, aztán rászoktam. Jó hülye voltam :-/ Kábé két éve próbálok leszokni, olyan két-három havonta le is szokok mindig :-D Négy-öt-hat napig nem gyújtok rá, volt már olyan, hogy két hétig se. Aztán jön valami buli, ZH, vizsga én meg mindig találok egy ezrest magamnál és fiatal vagyok még felkiáltással bemegyek a legközelebbi dohányboltba :-/ :-D

Anya, apa nem örültek, tudják, nem helyeslik, főleg hogy egyikők se dohányzott soha. De hát egy húsz éves lánynak már hova tiltod? Ő akarja lerakni. Kinőttem én már a de jó cigizniből :-) Meg amúgy én se tudok jóérzéssel rágyújtani előttük. Nem tudom miért.

20/L

2014. okt. 17. 20:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ kedves 2. hozzászóló. :)
2014. okt. 17. 20:43
 4/4 anonim válasza:
100%

Altalaban olyat szivok amilyen van.

Amivel megkinalnak vagy amire sikerult felre rakni a penzem.

Ha veszek illetve vetetek akkor piros marbit vagy zold sopieanet. Egyebkent tudjak a szuleim,de nem orulnek neki ,lassan 1 eve cigizem ,de nekik nem olyan reg mondtam el.

A barataim szokattak ra,tipikus sztori ment a "nagylanyosdi" "nagyfiusdi" 14/l

2014. okt. 17. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!