Mi a külömbség a cigaretta és a pipadohány között? Mennyi (szál) jön ki 40g-böl?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 19:05
11/15 anonim válasza:
Szia! 40gr-os corvina pipadohányból nekem 4 doboz, és pár szál szokott kijönni. a Corvina : 450ft
Apa a Harmónia 150 gr-os cigarettadohányt veszi(1650ft), neki ebből általában 268 szál jön ki. Ő rak bele plusz füstszűrőt is, ami 200ft/200db Jobban megéri.
12/15 anonim válasza:
1-26 20:11 :
Ez is csak egy városi legenda. A dohány elégetésekor sokkal több kátrány keletkezik, mint a cigarettapapír elégetésekor.
13/15 anonim válasza:
Na szóval. én úgy tudom hogy a papírban van a kátrány de leht rosszul tudom nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egy 30g os golden gate dohányból tudsz tölteni 27-28 szálat.
a leggazdaságosabb a 80g-os golden gate special dohány menyből én minimum 100 szálat hoztam ki,állítólag 120 is kijön de azt soknak tartom (töltéstől is függ)
14/15 anonim válasza:
Nekem 62 szál jött ki 40 gramm-ból
15/15 anonim válasza:
Bármit elégethetsz, annak lesz kártány tartalma. Jah bocs 6 éves ez a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!