Milyen az a dupla pattintós cigi? Hogy kell pattintani egyáltalán?
Figyelt kérdés
nem rég óta cigizek, és sokan mondták hogy milyen jó a dupla pattintós cigi...de hogy kell pattintani vagy micsoda? az mire jó? légyszi ne röhögjetek ki, még kezdő vagyok XD2014. okt. 4. 19:55
1/9 anonim válasza:
Eredetileg sima, aminek a filterében van 2 golyócska, és azt(azokat) kell erősen összenyomni (pattintani) és mentoloslesz :D
2/9 A kérdező kommentje:
köszi :D
2014. okt. 4. 20:07
3/9 A kérdező kommentje:
és körülbelül mennyibe kerül pl. a marlboro dupla pattintós? vagy milyen dupla pattintósak vannak még??
2014. okt. 4. 20:12
5/9 anonim válasza:
ŐŐ én Fuse Beyond-t szoktam venni, és azthiszem legutóbb 1040Ft volt, meg azthiszem még van másik, sima pattintós marbi, de azt már nem ismerem:/
6/9 anonim válasza:
1030-1050 forintba kerül. Ahogy elmondták, a szűrőben van két kis golyó(jelezve is van, hogy hol van), ott kell nyomni amíg roppanást nem hallasz. Más duplapattintós cigiről nem tudok, de pattintós már szinte minden fajtából van.
7/9 anonim válasza:
Marlboro Fuse Beyond :)
Két pattintó golyócska van benne. Az iceball a fodormenta, a mintball a mentol íz.
Én úgy szoktam hogy egyszerre csak egyet és pár szívás után a másikat. Nagyon jó cigi csak ajánlani tudom.
A sima pattintósból 3 fajta van. Marlboro Silver,Gold,Red Beyond ebben a sorban erősödnek
1030-1040 Forintért szoktam venni. De dohányboltonként eltérő lehet az ára.
8/9 anonim válasza:
A dupla pattintós marbi egy rakat fos.
A sima pattintós aranymarbi ami úgy egész jó.
De én mondjuk áfonyás pattintós benzont szívok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!