Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Marlboro Fuse Beyond (dupla...

Marlboro Fuse Beyond (dupla pattintós) mennyibe kerül? Valaki leírná az értékeit?

Figyelt kérdés
Nagyon erős mentolos ize van? :) Köszi!
2014. júl. 20. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
0,4 a nikotintartalom es 1030 forint egy doboz. Mindketto kapszula kulonfele mentolos izt ad, mindketto nagyon finom, s nem tul eros, de nemis gyenge, szoval aranykozeput. Finom, elvezheto, s kicsit erzed a rendes dohany izet is. Nekem kicsiket tul gyenge nikotin ugyileg, de amugy elegge soulja ez a cigi
2014. júl. 20. 13:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Húúköszi :) Muszáj lesz beszereznem. :D Próbáltad már úgy hogy mindkét mentol egyszerre? :D
2014. júl. 20. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Aha probaltam mar egyszerre :)) fasza ugy is, de szerintem egymas utan jobbak. En mindig valtogatom. Neha a zoldet roppantom el eloszor s utana a keket, vagy forditva. Neha csak az egyiket roppantom el, s a masikat nemis. Amugy a kek kapszula az olyan mint ami a sima pattintosban van, s a zold kapszula az ami uj ilyen forradalmi cucc most.
2014. júl. 21. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!