Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 1 hete vásároltam egy e...

HorusS kérdése:

1 hete vásároltam egy e cigaretát eddig jó ment de most valami okból nem megy felraktam töltőre raktam bele lichidet de amikor be kapcsolom szávni akarom akkor villog s nem jön füst se semmi, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

2014. szept. 29. 17:23
 1/3 Mark8814 válasza:
Nagyon egyszerű.. Tökig csavartad a töltőt vagy a kazánt amivel használod. Próbáld meg az ecigi középérintkezőjét valami vastagabb tűvel vagy amivel hozzáférsz kintebb billentgetni. Szép óvatosan!! Nem kell centiket csak egy nagyon kicsit. És minden használatnál óvatosan kell fel és letekerni a kazánt és a töltőt egyaránt.
2014. szept. 29. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
típus?
2014. szept. 30. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az 1 válaszolónak,a tipust nem tom 90 lejért vásároltam Romániába de csak ugy simán nem volt csomagolásba nekem azt ajánloták
2014. szept. 30. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!