Van egy Wolksvagen Ventom (1.6-os,75 le). Kékesen füstöl, de egyfolytában, csak néha. Többi lent! Nem tudjáok hogy mi lehet a baja?
Nem rég cseréltem benne olajat, azóta mentem vele kb 2500km körül, azóta öntöttem bele majdnem 1 liter olajat. 280.000. km van benne, de ahoz képest nem gyenge, feketét egyátalán nem köp, csak kékesen füstöl néha, ahogy írtam.
Ma pl. voltam vele boltba,és ahogy lükvercbe raktam, nagyon füstölt, alig láttam hátra. Délután ismét mentem vele, azóta most nem füstöl. Nem tudjátok, hogy mi lehet a baja?
Nem rég vettem egy golf3-mat, kb 2 hónapja, és annak a motorját raktam át a vento-ba, diensel és benzínhez is jó az olaj ami benne van, ezt ajánlották nekem.
Amikor leállok vele este, és beínditom újra reggel, akkor füstöl egy kicsit. Ha hosszú távon megyek vele, és oda lépek neki egy padlót, akkor nem látom hogy füstölne. Nagyon minimálisan, és csak néha dob egy kicsit.
Ha szelepszár szimering a baja, azt árban mennyiért csinálnák meg? Vecsési vagyok, de itt olyan szerelők vannak hogy hűha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!