Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Meddig élvezet cigizni? És...

Meddig élvezet cigizni? És honnantól csak az elvonási tünetek enyhítése? Vagy akármennyi idő után is élvezet rágyújtani?

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 13:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ezt csak olvastad az internetben vagy meg is tapasztaltad? Minek okoskodsz olyan témába, amiről csak olvastál?"

16 éve dohányzom, a férjem 20 éve. Igen, képzeld el, hogy megtapasztaltam, ráadásul le akarok szokni és jelenleg olvasok egy könyvet, ami segített bennem tudatosítani ezeket a dolgokat, ugyanis a dohányosokban ezek a kérdések nem fogalmazódnak meg, legtöbbször nem figyelik a saját dohányzási szokásaikat. Ja és hozzáteszem, a könyvet egy masszív (ex)dohányos írta, szóval nem is tudom ki okoskodik, mert érdemben nem szóltál hozzá a kérdéshez.

2014. szept. 30. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Én napi 2 dobozról szoktam le, egyik napról a másikra, a könyv nem fog segíteni. Vagy van akaraterőd vagy nincs és ilyenekkel áltatod magad, hogy majd segíteni fog.
2014. szept. 30. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák, kinek ez segít, kinek az, nem a te dolgod eldönteni, hogy nekem hasznos-e a könyv, vagy sem, nekem igen is felnyitotta a szemem. Ha ilyen tapasztalt vagy inkább a kérdezőnek válaszolj és ne velem vitázz.
2014. szept. 30. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!