Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van itt valaki aki sok évnyi...

Van itt valaki aki sok évnyi dohányzás után leszokott?

Figyelt kérdés
tudom hogy rossz kategória. de sürgős tanács kell. mit csináltok amikor nagyon rá akartok gyújtani? én általában eszek valamit, olvasok egy kicsit, magolok, valami érdekessel lekötöm magam. most semmi sem segít:( nektek mi segített?
2014. szept. 25. 16:24
 1/9 anonim válasza:
100%
nem gyújtok rá és kész. egyszerűen hangzik, de 2008 novembere óta beválik folyamatosan.
2014. szept. 25. 16:25
 2/9 A kérdező kommentje:
ez minden csak nem egyszerű
2014. szept. 25. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon ideges voltam hónapokig, kikészültek miattam a családtagok. Még évek múlva is, ha komoly gondom volt, rá akartam gyújtani. Azonfelül híztam majdnem 10 kilót, amit nagyon nehéz volt leadni.
2014. szept. 25. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Még nem sikerült. De még nem is akarok. néha jól esik, reggeli kávé, ebéd után ilyenek.

De már nem szívok csak napi 6 szálat.

2014. szept. 25. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

pedig az 1. valasz adja meg az egyetlen jo modszert. tudatositod magadban, hogy nem akarsz ragyujtani, es kesz.

tizensok evig dohanyoztam, 4 eve tettem le, azota 1x gyujtottam ra kb. fel evvel a leszokas utan, de kevesebb mint a felenel eldobtam, annyira rosszul esett.

2014. szept. 25. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Minden módszer kamu meg lehúzás azon kívűl, hogy ne gyújts rá. Én egyik napról a másikra szoktam le 2-3 dobozról. 3 évig nem dohányoztam, de most megint.
2014. szept. 26. 00:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

17 év után egy egyszerű "trükkel" sikerült.

1-2 hónappal hamarabb elkezdtem "készülni" a nagy eseményre,hogy leszokok.Minden nap gondoltam rá,hogy milyen jó lesz végre dohány nélkül élni,egész feldobódtam mindig a gondolattól.Olyan időpontot választottam,ami semmihez nem köthető(Újév,szülinap,stb...).A lényeg az,hogy dohányozni KELL abban az 1-2 hónapban!

Mikor eljött az ominózus nap:sikerült.Ennek 3 éve.

Az első "tiszta" 3 hét az necces,hirtelen mindenki megkínál,már csak kibaxásból is,sokat gondolsz a cigire.Az azt követő fél-1 év szintén necces,mert beleeshetsz az "á egy szál cigitől nem szokok vissza" szindrómába (nyugodj meg vissza fogsz,mint rutinos 100x-os leszokó mondom).

1 év után mertem azt mondani,hogy győztem (kiesett a mindennapi gondolatvilágomból a dohányzás).

Érdemes 2-3 hét után végigmenni az összes helyszínen (napi utcai útvonalak,szórakozóhelyek,stb...)ahol addig MINDIG dohányoztál,egy kicsit elidőzni "nemdohányosként".

Nekem sokat segített.

Utólag utána olvastam,hogy miért is sikerülhetett (nekem is hihetetlen volt)és egy Allen Carr nevű embernek hasonló metodikája van,csak egy kicsit másképp.Érdemes elolvasni a könyvét,vagy meghallgatni,nem rossz,sokaknak segített.

Remélem tudtam segíteni és sok sikert!!!

2014. szept. 26. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondolj másra és fogadd meg az előzőek tanácsait.
2014. szept. 26. 10:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is csak erősíteni tudom, akik azt írták, hogy rakd le a cigit. Ne akarjál leszokni róla, mert nem lehet. Ha rendet raksz a fejedben, akkor csak le kell rakni a cigit. És annyi. Én már 10 éve leraktam. Hidd el, csak így megy.
2015. jan. 9. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!