Van 1 füves osztálytársam ( bio / herbal ). Le kéne szoktatni vagy legalább kevesebbet szívjon. Mit tegyek? Többi lent!
Van egy osztálytársam 17 Éves nagyon szép lány. Szoktam vele beszélgetni , hogy van meg ilyenek. Eleinte napi 1-2 szál füves cigit szívott most már napi 15-20 szálat.
Nagyon sajnálom szegényt mert tudom mi lesz ha ezt így folytassa . Anyukája sajnos meghalt . Apukája meg alkoholista. Ők nagyon nem tudnak sajnos mit kezdeni...
Valaki valamit tudna erre mondani? ( Fikázásokat nem kérek )
Határozottan lépjek fel vagy próbáljak vele beszélni ?
Vagy próbáljak orvoshoz fordulni?
10/11
Nem hiába nem kérdeztem :)
Nálunk a bio a fű, ami szerintem tök logikus. Ne a szintetikát hívjuk már bio-nak, ami a természetességre utal...
Triviális dolgokról meg ne akarj már kioktatni, grindereztem már elég száraz, megtermékenyítetlen, termős kendervirágzatot ;)
Hagyjad már :D
Nem egy ismerősöm herbázik és egy hét alatt úgy rá lehet szokni hogy fél óránként tekersz egy cigit..
Különben is annak a szarnak 1 rongy grammja ami egy csomó cigire elég ha jól adják.
Ja, és ne próbáljátok ki ezt a kínai szarságot akkor inkább akkor ott a természetes fajta :)
Először:
EGYSZER tépj be vele. Akkor jobban fogtok tudni beszélgetni erről.
Utána:
A bio-ról először állítsd át rendes fűre, marihuánára.
Harmadszor:
Arról könnyű lejönni, egy hétig használja kiürült a herbál, le lehet szokni a fűről simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!