Van 1 füves osztálytársam ( bio / herbal ). Le kéne szoktatni vagy legalább kevesebbet szívjon. Mit tegyek? Többi lent!
Van egy osztálytársam 17 Éves nagyon szép lány. Szoktam vele beszélgetni , hogy van meg ilyenek. Eleinte napi 1-2 szál füves cigit szívott most már napi 15-20 szálat.
Nagyon sajnálom szegényt mert tudom mi lesz ha ezt így folytassa . Anyukája sajnos meghalt . Apukája meg alkoholista. Ők nagyon nem tudnak sajnos mit kezdeni...
Valaki valamit tudna erre mondani? ( Fikázásokat nem kérek )
Határozottan lépjek fel vagy próbáljak vele beszélni ?
Vagy próbáljak orvoshoz fordulni?
hívd el sportolni, akár iratkozzatok be vhova együtt, menjetek el futni stb.
Sokat segítene a helyzeten, persze megoldani csak úgy nem lehet egyik napról a másikra.
Beszélgessetek, persze. Jó, ha törődsz vele, érdeklődsz felőle, és te is elmondod neki, amit gondolsz.
Viszont ne legyél erőszakos, és ne várd el, hogy egyik napról a másikra megváltozzon.
Te így akarod felszedni ezt a csajt? :D
Kezdj el te is szívni vele, olyan nyíltan fogtok beszélgetni meg minden, na...fasza lesz :)
Aztán nyugodtan joint közben is fel lehet dobni a leszokás témát...hidd el ő is jobban venné mikor be van verve, mint ha nekiállnál amikor kattog :D
A herbál nem fű te agyoniskolázott! Napi 15-20 szál? Mi az a csaj? Multimilliárdos? A herbál és a bio nem fű, hanem szintetika ami fél-1 éven belül széteszi az agyat, ne terjesszetek ilyen idiótaságot, könyörgöm! A fű nem csinál ilyet.
Mellesleg ne köpd be, csak rosszabbat teszel vele. De a kérdés szerintem kamu, ezáltal zárom a témát.
a herbál a mű, a bio a fű...nem is értem ez miért kérdés
a herba olcsóbb és sok kijön belőle, a romák is azt szívják, még adnak is belőle ha úgy van :)
Utolsó: a herbál/bio mind a kettő mű, szintetika. A fű a kender növény virágzata magyarul. Ha nem tudsz valamit, meg se szólalj. Olcsóbb és szépen leépíti az agyadat, a kender pedig nem...
Ha nem tudsz valamit kérdezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!