Cigi tekeréshez - NEM TÖLTÉSHEZ - legjobb dohány, papír és filter? Tapasztalatok?
1-2 tapasztalat evvel kapcsolatban?
lassan 2 éve szívom és már unom hogy 1000ft-ba kerül egy doboz cigi, nekiállnék tekerni
néhány év tapasztalatával mondom a következőket:
a camel, és a tilbury dohányok szerintem a legjobbak (illetve az ízesített excellentek, de abból 2000körül van a 40g-os csomag).
filter mindegy milyen, én slimet használok, olyat ami nem aktívszenes (folyamatosan kijön belőle, és tele van vele a szám) és ne olyat, amin ragasztócsík van (nehezebb vele dolgozni, főleg nedvesebb kézzel)
papír tekintetében én a vékonyabb papírokat szeretem, szerintem jobb vele a dohány íze, de tény, hogy vastagabb papírból könnyebb sodorni, (pl.: primus) én a smoking, és az ocb papírokat szeretem, ezek közül is a szürke ocb vagy barna smoking, de a smokingnak a többi papírja sem rossz, ki kell próbálni kinek melyik a legjobb.
és kifelejtetem a domingo dohányokat, azok is jók
egyébként ezen márkék sohányait szoktam folyamatosan váltogatni, hogy ne legyen túl egyhangú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!