Szerintetek melyik a legjobb dohány?
nekem fél rokonságom tüdőrákban halt meg. A másik fele pedig a dohányzás miatt súlyos Obstruktív tüdőbetegséget kapott.
Te tudod hogy dohányzol e én nem tudlak lebeszélni róla. EZT NEKED KELL ELDÖNTENED. De sok orvos csak úgy hívja a dohányzást hogy lassú öngyilkosság.
Kurt Vonnegut meg úgy hívta a cigizést, hogy elegáns formája az öngyilkosságnak ( mármint ha pall mallt szív az ember ), na és? Nem erre volt kíváncsi a kérdező...
Szerintem a kék pall mall a legjobb. Én régen gold marlbit szívtam, aztán kipróbáltam a kék pall mallt és nagyon jó volt. Utána pár nap múlva elszívtam egy arany marlbit és én meg így: mi ez a sz ar? Aztán még a Camel is egész jó, de nekem Pall Mall meg a Davidoff játszik igazából. Meg néha néha American Spirit.
De érdekes. :D Most már inkább kék Camelt szívok, de gondolkodok, hogy áttérek a sodrásra Golden Virginiából, illetve a pipára. Egy jó kis arany szüzet mindig kellemes elszívni. :D
6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!