1 hónapja tettem le a cigit,5 év dohányzás után. Ma annyira hiányzott a cigi szinte fizikai fájdalmaim voltak rosszul voltam majdnem:S. Ez emddig fog tartani? Merthogy ez a büdös rudacska nem kell az tuti, de nagyon rossz hogy nem gyújthatok rá.18/f
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 01:20
11/16 anonim válasza:
Hogy lehettek ekkora balf@szok?
1 szál és visszaszoktok? Ne fárasszatok már. Cigiztem vagy 3 évig, volt hogy naponta elment több mint egy doboz, volt olyan nap hogy egy szál se. Ma nem dohányzok egyáltalán, csak mikor keményen iszok, az meg van vagy 2-3 havonta egyszer. Közte meg egy szálat se szoktam, egyszerűen nem hiányzik.
Nem akaraterő kérdése, csak embernek és nem robotnak kéne magatokat tekinteni. Az ember úgy dönt hogy nem gyújt rá és nem gyújt rá, mit kell ennyit sz@rakodni, komolyan mondom...
12/16 A kérdező kommentje:
Örülj neki. Ne tudd meg miylen enhéz megállni.
2010. jan. 23. 01:06
13/16 anonim válasza:
jaja, ismerem, én is azok közé tartozom, aki ha akar rágyújt, ha nem akar nem. Pedig voltak évek amikor rendesen fogyott,de észre sem vettem csak valahogy kikopott a kezemből. Van aki ilyen. DE az emberek többsége nem! Igenis van, akinél úgy van, hogy vagy egyet sem, vagy láncdohányzás. elhiszem, h szar, keress magadnak valami kárpótlást, edd amit nagyon szeretsz, vagy tedd félre a pénzt amit cigire költenél pár hónapig aztán vegyél belőle valami nagyon tutit:) meg a nyalókás ötlet sem rossz... fegyverezd le magad, akár ilyen hülyeségnek tűnő dologgal is, nem gáz, csak ne győzzöm le a rákrúd!
14/16 A kérdező kommentje:
Felépítettem a saját kis váramat , bár néha támadnak a cigerattafelhők, a védelem szilárd:DKöszi a kommenteket, a nyalóka tényleg jó figyelemelterelő,valamint unaloműző:D
2010. febr. 5. 23:34
15/16 A kérdező kommentje:
Véletlenül emeltem ki, bocsánat, amúgy még mindig nocigi:D
2010. márc. 7. 00:19
16/16 anonim válasza:
Kb fél évig is eltarthat mire nem vágysz annyira a bagóra.
Én 50 év után hagytam abba ,napi 2 doboz.
4 x próbálkoztam mire sikerült.1 éve nem szívom és már nem is kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!