Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi lehet a bajom? Talán rák?

Mi lehet a bajom? Talán rák?

Figyelt kérdés
Rendszeres mellkasi fájdalommal ébredek nap mint nap ami mellé száraz köhögés társul. Sokszor fáj a derekam is, nehezen tudok levegőt venni vagy van amikor fél-1 percig nem tudok levegőt venni és nyelni sem. Tesi órákon sokszor fulladok, összeesek vagy kapkodok a levegőért miközben a mellkasomba bele-belenyilal a fájdalom. Anyukám szerint nem komoly, ezért nem is akar elvinni orvoshoz, szerinte csak az allergiám miatt van. (dohányzom) 17/L

2014. szept. 12. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezer más oka lehet, szinte biztos hogy nem rák.
2014. szept. 12. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
talán ne dohányozz csitri, ez az első lépés
2014. szept. 12. 12:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Nyilván egyből csitri vagyok, amiért dohányzom. Nem én vagyok az egyetlen fiatal aki dohányzik és nem is értem miért vagyok ettől csitri? :)
2014. szept. 12. 12:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy nem rák! Nyugodj meg.

Viszont asztma vagy valami allergia lehet.

Az is lehet hogy a borda közé beszorult a levegő.Ez elég gyakori. Fogytál mostanában?

2014. szept. 12. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:

A csitrivel gondolom arra utalt hogy hogy ideje volna felnőni, mert szánalmas vagy. 17 èvesen fogod magad ès elmèsz orvoshoz. Ha cigit tudsz venni talán ehhez is elèg nagy vagy.

Továbbá lehet hogy más is dohányzik de ők nem is tüdőbetegek.

2014. szept. 12. 12:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván nem mindenki tüdőbeteg aki dohányos, viszont nálunk a fél család tüdőrákban hunyt el, ezért aggódok. A normális válaszadóknak köszönöm, asztmára már én is gondoltam de az allergiavizsgálaton nem mutatták ki.
2014. szept. 12. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
szokj le!!!!!!! hacsak nem akarsz meghalni, csitri
2014. szept. 12. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Allergia is okozhatja, próbáld meg lerakni.
2014. szept. 12. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:

allergia, asztma.. szokj le! elgondolkodtál e már rajta h a tüdő tiszta felületére egy vastag réteg pakolódik rá ami gátolja az oxigénfelvételét? tehát ha úgy nézed kevesebb oxigént kap a tested, fáradsz, vesztessz a szellemi teljesítőképességedből is, szűkiti az ereket, tehát hosszútávon elbutulsz xD láttál már zseni dohányost? lejjebb teszem a mércét.. láttál már okos dohányost? na ennyi..

mondjuk én láttam! kb 1000 emberből 1-et találtam! szép az átlag, mi? szokj le!

az allergiád pedig nem biztos h ok, mert a haverom aki asztmás volt és egy rakat allergiája volt pollenekre most kigyógyult belőle a cigi hatására, az ő szavaival élve: megeddzettem a tüdőm ezzel a sok mocsokkal", majd le is tette :)

2014. szept. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!