Ha a dohányzás bizonyítottan káros, rákot okoz, sok más adalék, szer meg kevésbé veszélyes, akkor a cigit miért nem vonják ki a forgalomból?
Mert iszonyú nagy bevételt jelent adó formájában.
Az autók is károsak sokan meghalnak autóbalesetben, a kóla is, a disznósajt is, a zsíros szalonna is, a kávé is, a szórakozóhelyek is mert megsüketülsz, stb. stb. stb.
Istenem, szerinted miért nem?XD
Mert pénz van belőle..Tökmindegy hogy hányan beledöglenek!
Sajnos ez a világ álláspontja..
+ az alkoholra is vonatkoztathatnám ezt a kérdést. Pláne, mert sok családot tönkretesz családtag alkoholizmusa.... :-((((
Leszedném a polcokról az összes alkoholt...
Ajánlom neked a "Thank You for Smoking" című filmet. Abban megtalálod a választ.
A 3 legtöbb halálos áldozatot követelő iparágak: fegyver, dohány, gyors-éttermek(meki..)
13:49-es vagyok.
Californiában éppen arról van jelenleg vita, hogy legalizálják a drogokat, mert akkor azt is meg lehetne adóztatni.
Itt tart a világ. Bármi lehetséges, csak legyen belőle haszon.
azért mert ez a te döntésed. az h megkockáztatod-e a tüdőrákot, vagy akármi mást. mert nem 100% h te a cigitől halsz meg. nemmindneki kap tüdő, vagy akármilyen más rákot a cigitől.olyan mint az alkohol. attólis májrákot kaphatsz, mégis a te döntésed h alkesz leszel e vagy sem, és az alkoholt sem vonják ki a forgalomból.
és a 40 éves ikarus buszokat sem, amiknek annyi a károsanyag kibocsátása h azis okozhat rákot.
szerintem az alkohol éppannyira káros mint a cigaretta! sőt! egy doboz cigi elszívása után még senki sem írtotta ki a családját! kivéve ha nem füves cigit szívott!
Sok pénz fekszik benne!
én sajna asztmás is vagyok. nov.-ben 89% volt a légzéstesztem, pedig előtte is rágyújtottam. ma, amikor már egy hete nem dohányzom akkor mindössze 80%....hogyisvan ez akkor????? (tény hogy már régen megmndták nem a cigitől fulok be, bár igaz hogy nem is igen használ a dohyánzás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!