Cigi elrejtése?
Középsulis vagyok és cigizek..A cigit elszeretném rejteni hogy itthon még véletlenül se találhassák meg a sulis táskámban.A kiemelőket már szétvágtam kiszedtem belőlük azt ami bennük volt és abba raktam..De ez csak 3-4 szál esetén megoldható.De ha viszont több cigim van azzal mit kezdjek??Hogy és mibe tudnám elrejteni?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat ;) Anti dohányosokra nem vagyok kíváncsi..:)

Kazettás magnó elemrekeszébe. Na jó lehet rádiós óra, szekrény aljára felcelluxozod.
Ha apádék olvassák a böngésződben az előzményeket akkor ezeket buktad :)
Töröld ki

Mivel kiskorú vagy, téged még nem szolgálnak ki a Nemzeti dohányboltokban, ezért kizárt dognak tartom, hogy nem mész valaki agyára az örökös kuncsorgásoddal. Valószínűleg olyan szinten elborította az agyadat a cigaretta, hogy nem is gondolsz ara, hogyan jutsz hozzá, csak azon forog a szűk agyad, hogyan rejtsd el. Szerintem várd ki a nagykorúságod és dolgozz meg érte, akkor már nem kell rejtegetned.
Ezt mondom, mint dohányos, akit folyton leakarnak húzni dohányzó tinik. Csak mert azt írtad, hogy antidohányosok kíméljenek, hát én nem vagyok az, szóval elfogadhatod a véleményemet.

De abba miért nem gondoltok bele h lemult 18 meg amúgyis ha kinéz 18 nak akkor simán kiszolgálják
szerintem erre a toltarto a legjobb mivel nemhiszer h azt átnézik a szüleid
Remélem tudtam segíteni :D

én az íróasztalom tetején tartom a dohányt töltőt hüvelyt mivel ha rejtegeted sokkal nagyobb a balhé mintha felvállalnád :D egyébként ami előtt nem tudták én sem mertem ezt megtenni de amióta a szüleim veszik azóta nem parázok ilyeneken.
16F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!