Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigi elrejtése?

Cigi elrejtése?

Figyelt kérdés

Középsulis vagyok és cigizek..A cigit elszeretném rejteni hogy itthon még véletlenül se találhassák meg a sulis táskámban.A kiemelőket már szétvágtam kiszedtem belőlük azt ami bennük volt és abba raktam..De ez csak 3-4 szál esetén megoldható.De ha viszont több cigim van azzal mit kezdjek??Hogy és mibe tudnám elrejteni?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat ;) Anti dohányosokra nem vagyok kíváncsi..:)

2014. szept. 4. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Kazettás magnó elemrekeszébe. Na jó lehet rádiós óra, szekrény aljára felcelluxozod.

Ha apádék olvassák a böngésződben az előzményeket akkor ezeket buktad :)

Töröld ki

2014. szept. 4. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Mivel kiskorú vagy, téged még nem szolgálnak ki a Nemzeti dohányboltokban, ezért kizárt dognak tartom, hogy nem mész valaki agyára az örökös kuncsorgásoddal. Valószínűleg olyan szinten elborította az agyadat a cigaretta, hogy nem is gondolsz ara, hogyan jutsz hozzá, csak azon forog a szűk agyad, hogyan rejtsd el. Szerintem várd ki a nagykorúságod és dolgozz meg érte, akkor már nem kell rejtegetned.

Ezt mondom, mint dohányos, akit folyton leakarnak húzni dohányzó tinik. Csak mert azt írtad, hogy antidohányosok kíméljenek, hát én nem vagyok az, szóval elfogadhatod a véleményemet.

2014. szept. 4. 16:09
 3/9 anonim válasza:
42%
2-es mondd valamit. Kérdező honnan szerzed a cigit?
2014. szept. 4. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:

De abba miért nem gondoltok bele h lemult 18 meg amúgyis ha kinéz 18 nak akkor simán kiszolgálják

szerintem erre a toltarto a legjobb mivel nemhiszer h azt átnézik a szüleid

Remélem tudtam segíteni :D

2014. szept. 4. 18:02
 5/9 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és lány..Idősebb ismerőseimet szoktam általában megkérni hogy menjenek be.Meg itt a városomban vagy 1 dohánybolt amiben a kiskorúaknak is kiadják..És van olyan oszt. társam akinek tudja az anyja és ő szokott nekünk egész jó töltött cigit hozni amit csak 200ft-ért veszünk..Én családi problémák miatt szoktam rá nem csak mert "húú de menő legyek"..
2014. szept. 6. 09:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia :) Hát én a könyvespolcom hátsó sarkában tarton, de nekem dobozzal van mindig és nem szálanként. Amugy meg tényleg van olyan dohánybolt ahol kiszolgálnak 18 éven alul... nálunk is van. 17/L :)
2014. szept. 6. 22:27
 7/9 anonim válasza:

én az íróasztalom tetején tartom a dohányt töltőt hüvelyt mivel ha rejtegeted sokkal nagyobb a balhé mintha felvállalnád :D egyébként ami előtt nem tudták én sem mertem ezt megtenni de amióta a szüleim veszik azóta nem parázok ilyeneken.

16F

2014. szept. 9. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
45%
Minek cigizel?? Nem értem ezeket az embereket! Nem csak magukat, de a környezetüket is szennyezik! A nagypapám 60 éves és 12 éves kora óta cigizik... többször műtötték daganattal és eres problémákkal! A vérnyomása sokszor 200 körül van!! Mi értelme, hogy a cigi miatt elrontsd az életedet?? És meghalj 60 évesen??? És nem érdekel, hogy nem vagy kíváncsi anti dohányosokra, mivel azokat az embereket is szennyezed a cigifüsttel akik amúgy nem cigiznek!! EZZEL NEM CSAK MAGADAT SZENNYEZED!!!!!
2014. szept. 18. 13:47
 9/9 anonim válasza:
Szia én e-cigizek. Nekem az ágy alatt van. Oda ugyse neznek be.
2016. szept. 22. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!