E- cigi TÖLTÉSE. VILLOGÓ TÖLTÖ!?
eGo Spinner 1300 mAh elektromos cigaretta akkumulátor piros- tipusu akkum van. Közel egy hétig birta , még nem kellett töltenem. (Emellett használok egy másikat is, azért birta eddig ).
Ma kellett először töltenem és számomra furcsán zajlik a dolog.
Rádugtam az usb töltőre, lemerült állapotba...a töltő visszajelző ledje pirosra válltott, de zöld bevillanásokkal pár másodpercenként. Az akku nyomogombja először villogott majd világitva maradt jódarabig. Már nem világit a nyomogob, de a töltő ugyanugy villog. 3 ora töltési időt irtak a termékkisérőre, de már 4 orája megy ez a folyamat igy villogva.
Mitől lehet ez ? Ez hiba ?
Köszönöm a válaszokat !
ez nem hiba, így tölt.
a töltési idő amugy relatív, van, hogy lemerült állapotról egy óra alatt feltöltött , de volt, hogy 5óráig tartott.
amugy a töltés akkor teljes, amikor a zöld "villogás" már majdnem folyamatos.
ÉS nagyon fontos, hogy töltés előtt bizonyosodj meg róla, hogy ki legyen takarítva az ego akksi csatlakozója, ugye előfordul, hogy liquid befolyik, beszárad, ezt kontaktspray-vel és egy fülpiszkálóval is elvégezheted!
remélem segíthettem!
Köszi a választ !
Fel is töltött 4 és fél ora alatt. Ekkor már folyamatos zöld volt.
Olyat hallottam már h szakaszosan tölti egy ideig az elején vagy a végén, de ezt hogy végig igy még nem. Ezért is merült fel a kérdés.
Tisztitásra odafigyelek rendszeresen.
Nem normális, ha a töltő ledje végig villog, azt csak a legvégén szokta csinálni, vagy akkor, ha egy majdnem feltöltött akkut teszel fel rá.
Ilyenkor tekerd le és tekerd vissza újra, mert valami érintkezési gond lehet.
A tisztítás sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!