Milyen jó light cigik vannak? ÉS kb. mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
Eddig világos zöld-mentolos Pall Mallt szívtam, hát szerintem szörnyű...meg narancs színűt is, nem izlik a Pall Mall. szívtam még fehér Viceroy-t...
De most a sárga Multin gondolkozom, az mennyire jó?
2010. jan. 17. 15:33
2/8 anonim válasza:
Próbáld ki a Moonlight Shadow-t, azaz a sötétkék Moon-t. Az a kedvencem, és nagyon jó :)
3/8 anonim válasza:
sárga multi gyengébb a narancs pall mall-nél, 600-620 Ft attól függ mikori szállítmány.
Szerintem jobb is.
4/8 anonim válasza:
Hegyi levegő light a legjobb! Teljesen ingyenes, és még tüdőrákos se leszel tőle.
5/8 anonim válasza:
A sárga multi rettenetesen szar.
6/8 anonim válasza:
Sárga bondot szívtam, másnaposan nem is esik jól az erősebb cigi, 500körül van, meg voltam vele elégedve:)
7/8 anonim válasza:
Minél light-abb, annál károsabb.Miért nem próbálsz mentholosat? Az már gáz a köbön!!!
(én is azt szívom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!