Ha elszívok egy szál füves cigit hány óra elteltével ülhetek a volánhoz?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 21:15
11/15 anonim válasza:
Ne szívjál füves cigit, mert a törvény bünteti!!!
12/15 anonim válasza:
Én ritkán szívok, de nálam olyankor pusztulat van. Én tuti nem fogok vezetni beszívva. Már csak abból kiindulva, hogy van kb 1 perc fáziskésésem ilywen állapotba.:D
13/15 anonim válasza:
Intenzíven a füves cigi fél-1 óráig hat, amugy 3-4 óra a hatóideje. De utánna meg álmos vagy azért nem jó vezetni.
Az meg hogy lát valaki bármiket az erdőben az hülyeség, nem lsdről beszélünk.
15/15 anonim válasza:
ha nem vagy annyira szétcsapva h ne tudj magadról nincs para...ahhoz meg azért szerintem nagyobb mennyiség kell...mit szerintem...:Dtudom...
a fü hatására lenyugszol és pont hogy jobban rákoncentrálsz a dolgokra...nem para...az h mi a hosszú távú hatása az most mindegy...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!