Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valaki segítene? Elég sürgős!

Valaki segítene? Elég sürgős!

Figyelt kérdés
Csináltam ma reggel egy elég nagy butaságot... Néhány napja ráborult egy pohár víz a cigarettás dobozra, egy-két szál jobban elázott, mint a többi, azokat félretettem. Mára már csak az ázottak maradtak, hát mondom, egye fene, úgyis megszáradt, mi bajom lehetne. Elszívtam, utána egy órán át kb. rosszul voltam, remegtem, émelyegtem, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Csakhogy délutánra elkezdett fájni a tüdőm, egyre rosszabb lett, úgyhogy gondoltam, alszom rá egyet. Most keltem, lázam van, a tüdőm minden kis mozdulattól/lélegzetvételtől fáj, köhögnöm is kell, és percről percre rosszabbodik. Lesz ennek még folytatása? Tényleg ekkora hülyeséget csináltam volna? Mit tudok tenni ellene? Reggel óta nem gyújtottam rá, természetesen.
2014. aug. 29. 01:09
 1/2 anonim válasza:
Ha ennyire rossz a helyzet, akkor hívd ki az ügyeletet. Próbálj megnyugodni.
2014. aug. 29. 01:15
 2/2 anonim válasza:
Helyesbítek. Azonnal szólj az ügyeletes orvosnak!
2014. aug. 29. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!