Ha valaki nem dohanyzik, es nem tudja a spanglit letudozni, csak beszivja es bent tartja, az ugyanugy erzi a thc hatasat?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 15:24
1/4 anonim válasza:
Inkább igyál! Ha mindenképpen thc-t akarsz, inkább sütibe süsd bele. A füstje nagyon károsítja a tüdőt. Sokkal jobban mint a dohányfüst, és ez nem a thc miatt van, hanem a füstjében levő egyéb karcinogén anyagok miatt. Egy pulmonológus a múltkor nyilatkozott a tv-ben és azt mondta, hogy huszonéves (egyébként nem dohányzó) pácienseinek olyan állapotban van a tüdeje, mint az évtizedek óta dohányzó 50-60 éveseké. Valamelyik neves külföldi újság ennek hatására vissza is vonta a fűvel kapcsolatos liberális nézeteit.
2/4 anonim válasza:
így van... és hogy a kérdésre is válaszoljak, ha nem tüdőzöd le, nem is fogsz beállni...
3/4 anonim válasza:
Mi az hogy "nem tudja"? Nem művészet... Beszívod a szádba majd mielőtt kifújnád, veszel egy nagy levegőt. Én se cigizek, de azért le tudom tüdőzni.
4/4 anonim válasza:
Hát, nem tudom... "Mesélték", hogy tavaly télen az "ismerősöm" influenzás volt és köhögött nagyon, így cigizni se volt gusztusa, letüdőzni 1 hétig nem is tudott semmit mert köhögőgörcse lett. Így félúton tartogatta valamivel több ideig, mint tüdőben lenntartani szokás. És így is megcsapta, nem hűdenagyon de azért megcsapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!