Szokták mondani napi egy doboz 10 éven keresztül hány millió forint megtakarítás lenne, aki nem dohányzik annak hol vannak a milliói?
Pontosan, amit előttem írtak. Aki nem cigizik az elkölti másra a pénzt. Anyukám mikor leszokott a dohányzásról ékszereket vett a megmaradt pénzéből. Gyönyörű ékszerei vannak.
Én nem dohányzom, de az a pénz amiből cigit vennék gyakorlatilag annyi amit a kutyámra és az autó fenntartására költök. Ha lesz gyerek valószínűleg átrendeződnek majd ezek a dolgok, de szerintem mindenkinek megvan az a "luxus" amire x összeget szán. Van aki a cigire, van aki másra.
De aki nem dohányzik az kb. évi 182 500 Ft-al többet költhet csokira :) - Ha napi 500 Ft-al számolunk -
2. válaszoló voltam...
totál átlagkeresetem van, mikor még dohányoztam, pedig akkor még 500-600 volt egy doboz, soha semmire nem volt pénzem, megkaptam a fizum, kifizettem az albimat, aztán csak dohányra és kajára maradt pénzem, mióta leszoktam (3éve), azóta vettem full hd led-tvt, ps4-et, új pc-t, ultrazoom fényképezőgépet, országúti és mtb kerékpárt, c-vitamint, és minőségibb kajákat is eszem...
a pénzt ugyan úgy elköltöm, de azért nem mindegy milyen életszínvonalon élek most, és milyenen éltem akkor...
havi 30.000ft szabadult fel, és mivel évekig úgy éltem, hogy a fogamhoz kellett vernem a garast, hogy kijöjjek anyagilag hó végéig, sajnálom, hogy tudok spórolni... 36*30e= 1millió 80ezer...
tv 150.000
fényképező 80.000
ps4 130.000
outi 110000
mtb 120000
pc 100000
tehát még mindig csak ~700 a többit főleg kajára és egyéb baromságokra költöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!