Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Füves cigi vagy rendes cigi?

Füves cigi vagy rendes cigi?

Figyelt kérdés

Mik a rövid és hosszútávú hatások? Melyik a károsabb? Mennyire lehet rászokni , vagy leszokni róla(függőség)?

Ezek és ezekhez kapcsolódó kérdések tömkelege foglalkoztat már egy jó ideje és szeretnék minél többet tudni róla. Szerencsére én nem fogyasztom ezeket, de érdekel, főképp mert az ismeretségi körömben sokan füveznek pl. és szeretnék tisztában lenni a dolgokkal.

2014. aug. 23. 23:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10!

Ez kizárólag ismeretség kérdése. Mifelénk ami szintetikus, azt herbálként (azaz mű fűként) árulják. Ez erősebb és olcsóbb viszont a fene se tudja miből van, mennyire káros.

De a fű, az fű és ha már van egy minimális tapasztalatod, meg tudod különböztetni a herbáltól, már csak szag alapján is. Ha valaki rendes zöldként (olyan árban) herbált sóz rád, az átb*sz, ilyen egyszerű. De ilyen még soha nem történt velem, lehet azért, mert normális ismeretségem van.

2014. aug. 26. 17:13
 12/20 anonim ***** válasza:

10-es voltam!

Több éves tapasztalatom van, nem herbált vettem. Amit én vettem az rendes fű volt, jó erős szaggal, jó gyantás volt, színéből ítélve valami sativa domináns hibrid. Csakhogy előfordul, hogy a rendes füvet is szennyezik. A hatás eltért minden eddigitől amit az évek során tapasztaltam.

2014. aug. 26. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Ok, lehet, hogy igazad van, de én nem értem miért fújna le valaki vegyszerrel rendes zöldet, úgy, hogy nem is mondja el. Mi haszna van neki ebből? Na mindegy.
2014. aug. 26. 19:21
 14/20 anonim ***** válasza:
utolsóval egyet értek, általában mikor kezd felszínre jönni egy jó kis pánikbetegség, deperszonalizáció, esetleg skizofrénia, akkor szoktak az emberek ilyenekkel vádaskodni, hogy lefújták valami vegyszerrel a zöldet, és azért voltam rosszul... közben meg valójában hajlamod van valamilyen mentális nyavalyára és éppen rossz passzban túlszívtad magad... én 2000 szilvesztere óta fogyasztom mondhatni rendszeresen, ódákat tudnék mesélni az "ártalmatlan" marihuána káros hatásairól.
2014. aug. 26. 22:39
 15/20 anonim ***** válasza:

14!

És a pozitív hatásairól? A mértékletesség a kulcsa a dolognak amúgy.

2014. aug. 27. 00:06
 16/20 anonim ***** válasza:
a pozitív hatásokról is valóban, de nem tartozom azok közé, akik szeretnék meggyőzni a többi embert, hogy szívni jó, ezt mindenki döntse el magának...
2014. aug. 27. 00:15
 17/20 4/20 ***** válasza:

#9 Egészség ügyben dolgozom, nem hülyeségből irtam, hogy gyógyításra használják és nem csak tünet kezelesre. ha kicsit utána nézel megtalálod. Ha nem szolj dobok par linket.

Amúgy ha megbízhatót akarsz megtermeled magadnak. Egyszer kell magot venned utána ingyen van. Nem egy nagy dolog és 1 növényről típustól függően 40 és 950g között terem.

2014. aug. 27. 05:09
 18/20 anonim ***** válasza:
na dobd azokat a linkeket... kíváncsi vagyok, milyen megbízható forrásokra alapozza ismereteit egy "egészségügyi dolgozó"
2014. aug. 27. 06:37
 19/20 4/20 ***** válasza:

[link]

[link]

[link] articles/PMC1772142/

Forrás:

[link]

A kutatás:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 27. 11:56
 20/20 4/20 ***** válasza:
Ha kellesz még majd szólj.
2014. aug. 27. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!