Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzik a szomszédom és...

Dohányzik a szomszédom és zavar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szia!

A földszinten lakok, a nappali és egyben hálószoba ablaka pont a bejárathoz nyílik. Mellettünk van egy műhely, ahonnan az úriember kijár a bejárat elé bagózni, és a füst telíti a szobámat. Már megkértem, hogy legalább szóljon be, ha látja, hogy nyitva van az ablak, hogy becsukhassam, de ez nem használt. Azóta raktam ki egy A/4-es lapot, hogy a bejárat 5 méteres körzetében tilos a dohányzás. Sajnos ezt valaki (lehet, hogy ő maga) letépte, sajnos ezelőtt láttam a papír mellett dohányozni is ráadásul. Mit tegyek? Hogyan oldjam meg a problémát? Leszoktatni nem akarom, nem is lehet, de a hatóság meg nem foglalkozik ilyenekkel szerintem, 5 m ide vagy oda. A tanácsokat előre is köszönöm! Jóéjt!

2014. aug. 16. 02:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
ez nem finnyásság, te sem örülnél, ha valaki az ablakpárkányodra szarna és belegyezné a szagát a lakásodba... nos egy nemdohányos pontosan ezt éli át, mikor az ablaka alatt bagózol...
2014. aug. 17. 16:17
 12/14 anonim ***** válasza:
26%
Azért a cigi meg a szarszag között van egy kis különbség...
2014. aug. 17. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Nehogy azt hidd hogy jobb a cigi szag mint a szar szag. Persze a bagósnak mindegy.
2014. aug. 18. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
7%
CIGI 4 EVER!
2014. aug. 18. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!