A bio cigi is káros?
Honeyrose növényi cigaretta 20db
Ár: 850 Ft
--------------------------------------------------------------------------------
Dohány- és nikotin-mentes, természetes növényi tartalmú cigaretta.
Összetétel:
Orvosi ziliz, rózsaszirom, méz, almajuice szirup.
Nem tartalmaz olyan anyagot, amely függőséghez vezet.
Köszi h segítettél, úgy döntöttem h kipróbálom bnőmmel, és a h mondtad utána biztos rájövök h felesleges..am ez az egész kiváncsiság úgy jött h most 16.szülimre anyutól 1gyújtót kaptam..mondta h azért ne cigizzek..de azt megbeszélte velem h ha kipróbálom akkor nem baj..mert ő már hamarab bis cigizett.. És nem hiszem hrászoknék..+sztem 1szál elég lesz..ha a többet szívok az se most lesz..Tavaly a rágót tettem le,mert olvastam h halált okozhat az e951..
Köszi még egyszer:)
Egyáltalán nemfelesleges, mert hasznosakat mondtál.
Jo majd megnézem milyenek vannak,és írok majd 1privit h milyen volt;)
Köszi:)
Nah most vettem észre h nem tok neked privit írni..tehát itt mondom el..
Éhgyomorra próbáltam..elég szarul éreztem magam utána..de lehet csak az éhség matt..nem tudom..Aztán úgy voltam vele h egy életre elég volt az az egy. De végül mikor hazaértem bnőm mondta h ő 3at elszívott..nah akkor én is rágyújtottam..és még utána4et..A h elfogyik ez a doboz nem veszünk másikat,mert nem akarunk ártani magunknak..Ha nagyon hiányzik akkor amjd a téli szünetbe..mert akkor talizunk legközelebb. Am nem tudom h ezt csak beképzeljük e..de a mellkasunkon nyomást érzünk utána..Futni még mindig nagyon jol tudunk.
Nagyjából ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!