Ha van egy kb.20 éves, bontatlan marlborom akkor azt elszívhatom még, vagy inkább ki se bontsam, tegyem el emlékbe? Károsodhat a dohány?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 22:50
1/8 anonim válasza:
Nem károsodik, csak kicsit száradtabb :) Én is találtam egy 20 éves paklit, de mivel nem dohányzunk, odaadtam egy kolléganőmnek. Tőle tudom, hogy jó, csak szárazabb a dohány.
2/8 A kérdező kommentje:
Én nagyon kedveltem a régi ízvilágát a cigarettáknak. Mára már csak napi 4-5 szálat szívok el, mert szeretem de ami érdekes, hogy nálam a nikotin nem igazán alakított ki függőséget.
2014. aug. 12. 23:29
3/8 anonim válasza:
szar lesz az íze arra készülj fel, de bajod nem lesz tőle(már azon kívül ami amúgy is lehet a cigitől)
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tartom kifejezetten károsnak a cigarettát :). Sok embert láttam már, gyógyszerfüggőtől az alkeszig mindent, és talán a leginkább kevesebb baja a dohányosoknak volt... kb. semmi bajuk, ellenben aki 4-5 kávét megszalpált 1 nap annak is marha nagy baja lett, köszi a figyelmezetetést de... én arra gondoltam, hogy penészes stb. nem lesz e..
2014. aug. 13. 00:43
5/8 anonim válasza:
20 éves cigarettát nem érdemes elszívni.Tedd el emlékbe.
7/8 anonim válasza:
nekem van egy redbullom, aminek a szavatossága lejárt 97 ben :D de én 3 év múlva meg fogom inni :D
8/8 A kérdező kommentje:
:). De a cigarettának nincs lejárati ideje, amúgy elrakom tényleg... nagyon jó... még abból a korszakból ahol nem kellett a ronda szövegeket olvasni... ami gyanítom több embert betegít meg mint megment . :)
2014. aug. 13. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!