2014-ben miért olyan menő még mindig a cigi?
Itt Magyarországon soha nem jön rá a fiatalság, hogy nagyon gáz? A világ fejlettebb nyugati felén, már pl égő, ha egy fiatal lány dohányzik. Itt meg miért menő?
Pedig szerintem a dohányosok (na és az alkeszok...) egy kategóriába esnek a drogosokkal. Aki 1 órát nem bír cigi nélkül és remeg a keze, engem a mocskos narkósra emlékeztet.
Nyugaton is 30 évvel ezelőtt mindenki szívta. De ott hogy érték el, hogy sokan leszokjanak, és váljon égő szokássá a dohányzás?
Héhhé, ez nem fejlettség, hanem igényesség kérdése!
Igaz, hogy gazdaságilag előrébb járnak a franciák és a spanyolok, de ugyan akkor borzasztó igénytelenség van ott! Pl luxus minden nap fürödni, stb. És szerintem a dohányzás is elsősorban igényesség kérdése. Ha igényes vagyok, nem füstölök mint egy gyárkémény! Ahogy írtad kedves kérdező, a kulturált formával semmi bajod. Én is így vagyok ezzel, néha szoktam vízipipázni, és akkor hátradőlök és _élvezem_ a dohány aromáját. De a láncdohányosokról nekem is megvan a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!