Büntettek már meg valakit, aki azon a bizonyos "öt méteren belül" dohányzott?
Életemből 30 évet arra pazaroltam, hogy dohányozzak. Kezdve a 12 forintos Szofi- tól a közelmúlt 380-asig.
Volt hogy egy nap 3 dobozzal is.
Istenem, ha ez a ház ára a kezemben lenne....
Amíg szívtam teljes nyugalommal paraszt módon ott szívtam, ahol épp rám jött. Egoista módon nem gondoltam senkire, mert " húzódjon ő odébb, ha zavarja..."
De ma már az is rettentően bánt, ha csak az eldobott csikk bűzét érzem ázottan. Ha valaki rágyújt mellettem képes vagyok megkérdezni tőle, hogy tudja-e, hogy itt tilos?
És ha jön a flegma válasz, hogy ki büntet meg? Akkor én már volt hogy azt mondtam, hogy: Majd én, ha szolgálatba állítom magam, és az 50000ft lesz önnek. Hatásos volt.
Bár az igazság, hogy soha nem volt közöm semmiféle szolgálathoz.Mostanra már rokkantként, csak a magam egészségét igyekszem önző mód.
Ja, és nem játssza meg senki.
5 éve, hogy nem teszem, és mostanra már annyira zavaró a rothadó bűze, hogy egyszerűen nem értem, hogyan tudtam én ezt magamba erőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!