Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek az igaz hogy...

Szerintetek az igaz hogy minden elszívott cigi (egy szál) 5 percet vesz el az életünkből?

Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Igaz. A szomszéd bácsi gyerekkora óta dohányzik, és 98 évesen halt meg. Meddig élt volna, ha nem dohányzik?
2014. aug. 6. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt úgy is érthetjük, hogy kb. 5 percig tart elszívni, és addig általában semmi egyéb, hasznos dolgot nem csinál az ember
2014. aug. 6. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Azt, hogy elvenne az életből szerintem nem lehet általánosan kijelenteni, hiszen vannak, akik fél életüket gyárkémény státuszban töltik, mégis leélnek 80-90 évet. De valószínűleg az egészségük nekik is rámegy, és azért mégis jobb az utolsó 30 évet viszonylag jó erőben eltölteni, mint magatehetetlen öregként. Tehát ilyen szempontból biztosan el is vesz valamit.
2014. aug. 6. 10:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy kicsit megnyugodtam.
2014. aug. 6. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Hosszútávon árt az egészségnek ezért igaz.
2014. aug. 8. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!