Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fájhat a fejem a cigizéstől?

Fájhat a fejem a cigizéstől?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el dohányozni(1 hónapja). De egy két szál cigi után nagyon elkezd fájni a fejem és szédülök is. Rosszul gondolom, hogy a cigitől van? Lehet egyáltalán attól? Miért? 26/L
2010. jan. 10. 22:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én csak ritkán dohányzom , ez azt jeleti,hogy nem vagyok rászokva ,csak néha (pl:hétévgente) elszívok 1-2 szálat,de van olyan,hogy 1 hónapig nem is szívok. És igen,szokott fájni a fejem tőle és egyértelműen attól van , ha már rászoksz rendesen akkor nem fog, de inkább szerintem ne szokj rá ,mert költséges és káros , maximum csináld úgy mint én,hogy csak néha-néha(ha már mindenáron szívni akarsz) És még annyi,hogy az se mindegy milyet szívsz , és itt nem is az erőség a lényeg, hanem a minőség.. tehát nekem pl: egy kék viceroy-tól jobban megfájdul a fejem mint a piros marlboro-tól.. Ha minden áron szükséged van rá vagy néha jól esik akkor szívj ritkán de jó minőségűt!

18/F

2010. nov. 12. 17:17
 12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező mire jutottál, mert nekem is hasonló van, pedig rendes cigit arany malbit szívok de még is néha tompán fáj. Neked bevállt valami?
2011. júl. 1. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!