Fájhat a cigitöl a tüdőm? Nehéz levegővétel?
Napi fél doboz cigit szivok, de már tervezem a leszokást!
Olyan érzésem van, hogy nem tudok rendesen levegőt venni és nehéz a levegővételés gyorsan is veszek és nem jó érzés.Mondjuk most híztam is.Szerintetek?
Kedves előttem szóló! Te cigizel? Én átszoktam elektromos cigire és szerintem is van a dohányon kívül valami a cigiben ugye? Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel. 4 napig majdnem megőrültem úgy kívántam a rendes cigit.
Kedves kérdező, az elhízás és a cigaretta is hozzájárulhat a nehézlégzésedhez illetve a fájdalomhoz, mindkettő gyengíti az immunrendszert,nem beszélve a mostani trágya időjárásról ezért lehet elkaptál valamilyen fertőzést, ha 1 hét pihenés után sem javulsz próbálj meg közben sok mézes teát inni, inhalálni kamillás mentollal , illetve nyákot oldani lándzsás utifű sziruppal. és természetesen lehetőség szerint csökkentsd a dohányzást. ( Doki is tuti ezt fogja mondani)
Amúgy meg tényleg a leszokás jó ötlet, de ha nem megy akkor szokj át te is elektromosra.
Nekem eszméletlenül bevált , tisztult a tüdőm, érzek szagokat. Persze a legjobb ha ez sem de hát kis lépésekben.
Jobbulást!
bocs Fiúk Lányok,
de a tüdő nem tud fájni!!
"bocs Fiúk Lányok,
de a tüdő nem tud fájni!!"
Dehogynem. Mondjuk én nem dohányzom, hanem asztmás vagyok. Kegyetlenül tud fájni. Persze, arra gondoltál, hogy ott nincs ideg, nem érezheted - de tökmindegy, hogy a tüdőd fáj, vagy valami mellette, és azt érzed úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!