Mikor és hol cigiztél először?
Figyelt kérdés
és hány éves voltál2010. jan. 10. 10:10
21/36 anonim válasza:
14évesen iskola után a többiek rábeszéltek
22/36 anonim válasza:
01-10 10:48 :O
yoda, te vagy az? :D:D::D::D:D:DDDasdfasd
23/36 anonim válasza:
8évesen bnőmmel egy padláson xD
MOST 14 éves vagyok és nem cigizem(bár 2hónaponta eglszívok 4-5 szálat...de az csak idegességemben :) )
24/36 anonim válasza:
12-13 évesen barátnőmnél szilveszterkor
25/36 anonim válasza:
13 évesen,otthon,egyedül,de akkor még nem tudtam hogy le kell tüdőzni a cigit
14 évesen a barátnőmmel valahol csavarogtunk és megkínált cigivel,na akkor már letüdőztem
26/36 A kérdező kommentje:
12-14 nem voltatok még kicsik, jó csak kipróbáltátok, de akkor is...
2010. jan. 17. 22:35
27/36 anonim válasza:
12 évesen (két hónapja XD) egy sikátorban 4en (a banda :D) am akkor rászoktam XD de fél hónapja le tettem XD sztem jól döntöttem de mostmár nem érzem hogy bármi lenne mindenkinek ajánlom hogy tegyétek le :D:):D:):D
28/36 anonim válasza:
11 talán 12 évesen egy elhagyott ház udvarán barátnőmmel
29/36 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de azért még jöhetnek
2010. jan. 23. 22:28
30/36 anonim válasza:
Mindig is ellene voltam a dohányzásnak, sose próbáltam. Egészen addig, amíg az egyik barátom 18-ik szülinapján annyit ittam, hogy én kértem a többieket, adjanak már egy cigit! A buli másnapján meg nekem volt a 18-ik szülinap bulim. Szóval kibírtam 18 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!