Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hgyan szoktasam le anyát a...

Hgyan szoktasam le anyát a cigiről?

Figyelt kérdés

fehér mentolos pall mall-t, kb napi 5-6 szálat szív

tudom hogy hülye kérdés, de eléggé zavar, és attól félek, hogy a végén még én is rászokom

14/lány

2010. jan. 9. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha magától nem akar leszokni, akkor próbálkozhatsz akárhogy, nem fog. Amúgy attól,hogy ő cigizik, kétlem hogy te is rászoknál, mert azért gondolom ennyi akaraterőd van.:)
2010. jan. 9. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól félsz, hogy te is rászoksz, vagy anyukádat félted, és feleslegesnek tartod kidobni cigire a pénzt?

Amúgy üljetek le beszélni...

2010. jan. 9. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Üljetek le bizony, és beszéljétek meg. Te nem fogsz rászokni, hogyha nem akarsz, nyugi :) Én sok dohányzót ismerek mióta az eszemet tudom, de mégsem dohányzok

16/F

2010. jan. 10. 01:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetbe vagyok. egyosztálytársam mondta, hogy ő az anyjának a rágóját kicserélte vmi dohányzásról leszoktató rágószerű izére. Én ezt nem merem megcsinálni, neked se nagyon ajánlom, csak úgy leírtam, ha már tényleg nincs más ötleted és szerinted anyukád nem haragudna rád nagyon, talán akkor kipróbálható, de én nem játszanék azért anyukám˝mal˝. (bocsi, hogy ilyen hülyeségeket leírok)
2010. jan. 11. 20:35
 5/8 anonim válasza:
Én úgy szoktattam le anyámat, hogy egyszer mondtam neki, hogy mennyire büdös utánna. És olyan rosszul esett neki, hogy azóta nem szívja.
2010. jan. 11. 21:53
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

a cigi formájú rágót majd lehet hoyg kipróbálom

viszont hiába mondom neki hogy büdös, nem kifejezetten érdekli

2010. jan. 12. 18:46
 7/8 anonim válasza:
Sztem ez hülyeség,hogy üljenek le beszélni,mert ha valaki rávan szokva,nem fog tni csettintésre leszokni,tapasztalat,7éve cigizek....De egy próbát megér:)
2010. jan. 16. 21:55
 8/8 anonim válasza:
töltsél a cigijébe piros paprikát vagy borsot esetleg nagyon picit áztasd át ecettel a cigit de utána hagyad mg száradni
2010. ápr. 27. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!