Hogy tudnám leszoktatni a fiúmat a fűről/elmagyarázni neki hogy miért nem kéne szívnia?
2.!
A füves cigi nem ártalmatlanabb mint a sima. Hisz ugyanúgy elég a papír és ugyanúgy van benne dohány. A herbál meg tényleg szemét.
Kérdező, mondd meg neki hogy ha annyira be akar kábulni, inkább szerezzen rendes füvet meg egy bongot.
5. válaszolónak:
Egészségügyi szempontból teljes mértékben ártalmatlan, sőt. Remélem ezt nem gondoltad komolyan. Nézz utána a halálozási arányoknak: Füvezésbe még SENKI nem halt bele. Persze aki hajlamos rá, az képes brutálmód elhülyülni tőle, meg ugye minden túlzásba vitt szenvedély/hobbi káros, legyen szó egész napos számítógépezésről, élsportról, alkoholizálásról, füvezésről. A füvezéssel egészen addig nincs baj, amíg nem hat ki a közvetlen környezetedre.
7.válaszoló
Szerinted nincs semmi káros hatása ha az ember füvezik? O.O
Olyan nincs,hogy nincs....
A fűnek max annyi káros hatása lehet, ha nem joint (füves cigi) formájában fogyasztja, hogy túl magasra emelkedik a kreativitás. Dolgok szétszedése, sufnituningolása stb.
A papír a baj a fűnél.
A füvezésbe még senki nem halt bele, ez oké, de vajon ha fogod a mókát, és betekered egy cigibe, akkor semlegesíti az égő dohányból és papírból származó káros anyagokat? Most nem fogok álszenteskedni, nekem is befigyelt már életem során pár vicces cigi, de soha nem áltattam magam azzal, hogy ez hú de egészséges. Mi értelme hazudni magunknak?
Kérdező, mi újság azóta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!